Letezik olyan hogy valakinek szules utan nem repesztenek gatot, es nem is reped meg?
Figyelt kérdés
2008. júl. 27. 10:55
1/6 anonim válasza:
ezt hívják úgy, hogy valaki gátvédelemmel szül, az orvos a tágulás alapján mérlegel, általában az első szülésnél szoktak vágni, de ez a dokitól is függ, ha megfelelően tágulsz, akkor nem biztos hogy magától is repedne. Egyébként a gátmetzést a szülés előtt közvetlen végzik, nem utána.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszod!Igen en igy szultem ahogy leirtam csak kivancsi voltam hogy tenyleg van e ilyen(tudom hulyen hangzik)mert akikkel beszeltem alig akartak elhinni hogy semmi varrat semmi vagas. Kulfoldon elek itt szultem es gondoltam annyira kivoltam merulve hogy esetleg nem vettem eszre vagy nem ertettem jol amikor mondtak angolul hogy mennyire szerencses vagyok.:)
2008. júl. 27. 12:08
3/6 anonim válasza:
Minden joban van vmi rossz is sajnos: ha nem vagtak gatat, akkor neked idoben el kell kezdened erositeni intim tornaval a gatadat, mert evek mulva vizelettartasi zavarod lehet, meg meh elore eses, sok csunya dolog.
Akik gatvedelemmel szulnek, fokozottabban kell, h figyeljenek hosszu tavon az intim reszeikre.
4/6 A kérdező kommentje:
Az utolso valaszolonak: Teljesen ketsegbeestem most.Mit es hogy kell csinalnom? ezt nem tudtam! Koszi
2008. júl. 27. 15:03
5/6 anonim válasza:
Azt is mondják, hogy akik gátmetszéssel szülnek, azoknak lesznek vizelettartási problémáik. Szóval szerintem nem is biztos, hogy ettől van. Amúgy nekem volt gátmetszésem, és tény, hogy nem tudom már olyan sokáig visszatartani, mint korábban. Menj el egy nőgyógyászhoz és kérdezd meg tőle, hogyan kell hüvelytornát csinálni, mert félsz a viletettartási problémáktól.
6/6 anonim válasza:
Szerintem,a kérdésedre ne itt, ha nem a nőgyógyászodnál keress választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!