Debreceni klinikán szült mostanában valaki? Milyen szabályok vannak?
Figyelt kérdés
Pl. Saját hálóingbe lehet e lenni, a babának kell ruhát bevinni vag adnak? Lehet kûlön szobát kérni?2014. ápr. 26. 22:38
1/1 anonim válasza:
Én most szültem itt április elején. Igen, saját hálóingben, pizsamában, pólóban, stb. lehet lenni a szülés után. Konkrétan a szüléskor ott kapsz hálóinget. A babának adnak ruhát, de sajátot is bevihetsz. Első nap még a kórházit kértem a babámra, aztán már a sajátba öltöztettem. Van 2 alapítványi szoba, amit lehet igényelni, ha épp szabad a hely és fizetni kell érte, talán 10 ezer ft/ éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!