Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mostanában el kezdtek foglalko...

Mostanában el kezdtek foglalkoztatni a winsuit " mókusruhás" bázisugrások. Vannak olyan szabályok hogy le kell tenni x számnyi bázisugrást és csak utánna engedélyezett?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
winGGGGGGGGsuit
2013. ápr. 12. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:
igen tudom félregépeltem
2013. ápr. 14. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Elég valószínű,hogy valamihez kötve van.

Szerintem a saját testi épséged érdekében is fontos az,hogy legyen tapasztalatod és ne ez legyen az első és egyben utolsó ilyen ugrásod.

2013. ápr. 27. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:

eleve, kis mamlasz, Wingsuittal csak nagyon magasról lehet ugrani, ezért a Wingsuitosok többsége repülőről ugrik. Márcsak azért is, mert WS-el ugrani meg is kell tanulni. A ruhák kezelése tipusonként jelentsen eltér. meg kell tanulni velük ugrani, kezelni. ez sok sok sok ugrás.

Dwain Weston a világ legjobb bázisugrója volt. Mégis ottmaradt egy Wingsuitos ugrásban, mert nem ismerte eléggé a cuccot.

http://www.youtube.com/watch?v=KF214wDC4L8

És a már kisujjadban van a ruha kezelése, akkor elmehetsz olyan helyekre, ahonnana lehet WSs-el ugrani, pl a francia - Alpokba. Mer idehaza nem nagyon van honnan leugrani...

2013. ápr. 27. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!