Szült valaki mostanában Salgótarjánban? Többi lent.
Másfél éve szültem ott. Előbb be kellett feküdnöm, toxémiás voltam, 2 VIP szoba van, az egyik 1 a másik 2 ágyas , én a 2 ágyasban voltam, ott a napi díj 2000 ft volt. 5 nap elég is volt belőle, a luxus annyi volt, hogy volt egy tv, amin semmi nem jött be, meg egy hűtő.
a nővérek közül van aki rendes, van aki idegbeteg ha hozzászólsz, van aki csak pihenni jár be. Csecsemősök rendesek voltak, kivéve egy, aki éjszaka bejött és végigjárta a szobákat, hogy mindenki vigye magával a gyereket éjszakára, mert ő most nem ér rá törődni velük.
Orvosokkal nem volt gond, akinél én szültem volna nem tudott bejönni, mert hétvége volt, de ezt előre meg is beszéltük, az ügyeletes nagyon rendes volt, és eszébe se jutott tartani a markát.
Apuka szülés után bejöhetett egy kicsit.
Szia! Igen van külön tusoló és WC a VIP-ben, de ne számíts nagy luxusra.
Apuka nem jöhet be sajnos, csak szülés után, utána amíg ott vagytok csak üvegen keresztül nézheti a babát.
Pár nap aztán nézheti otthon egész nap! :)
Könnyű szülést neked, és kitartást a babához az első hetekben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!