Nálunk (Debrecen) abba lehetett mindenki, amiben akart. Én 1,5 napig a kórházi hálóingben voltam, hogy azt vérezzem össze, ha úgy alakul. Aztán utána már a saját hálóingemben (nyár közepe volt) voltam arra a további másfél napra.
2014. ápr. 25. 17:00
2/12 anonim válasza:
Abban lehetsz amiben szeretnél. Nekem a szopatós hálóing volt a legjobb, mert a baba egész nap cicin van szinte, és abból elő lehet venni csak egy cicit, nem lát téged félmeztelenül mindenki aki a folyosóról benéz :)
2014. ápr. 25. 17:06
3/12 anonim válasza:
Abban vagy, amiben szeretnél. :)
Tavaly szültem, rajtam kívül 1 anyuka volt hálóingben.
A többi leggings, melcsiruha, kényelmes sportos.
Szóval mindenben voltak, csak nem hálóingben.
Kicsit ciki volt. :D
Megint terhes vagyok, a szülés után tuti nem hálóingezek! :D
2014. ápr. 25. 17:08
4/12 anonim válasza:
Mikor az első gyerekemet szültem 4 éve, kötelező volt a kórházi hálóing. Most fél éve már aki amibe akart, ugyanabban a kórházban.
2014. ápr. 25. 17:11
5/12 anonim válasza:
a mi kórházunkban ahogy figyelem (én még utcáról jövök UH-ra, de vannak akik már bent fekszenek, lehet veszélyeztetettek, ők a kórteremből is oda várakoznak) mindegyikük mintás pizsamában, meg frottír fürdőköpenyben (vagy hogy hívják), nekem egyik sincs és nem is akarok erre beruházni, szóval nálunk én fogok kilógni
2014. ápr. 25. 17:28
6/12 anonim válasza:
Fél éve szültem Nyíregyházán, nálunk mindenki kórházi hálóingben volt, nem is emlékszem másra.
Nekem ez a verzió jobban is tetszik, mert minden nap kaptunk újat, nem nekem kellett 5 hálóinget bevinni. Cserélni úgyis kell naponta, mert nem marad tiszta (vér, tej, tej, tej...) :)
2014. ápr. 25. 17:51
7/12 anonim válasza:
Nálunk szinte mindenki pizsamában meg hálóingben volt (saját). Egy doktornőnek volt a mániája, hogy keményen rápirított az anyukára, ha nem hálóruhában volt. Nem értem, hogy milyen jogon tette, mert a házirendben nem szerepelt erre utalás, amit szóvá is tettem. Nem igazán tetszett neki. De utána nem piszkálta a szobatársam, akihez nem tudott bejönni a férje más ruhát hozni, és nem készült annyi hálóruhával.
2014. ápr. 25. 18:13
8/12 anonim válasza:
Volt aki hálóingben, volt, aki melegítőben. Én térdig erő leggingsben és hosszabb pólóban, ami elöl gombos volt. Nekem ez volt kényelmes. Nálunk nem szólnak bele, ki miben van.
2014. ápr. 25. 18:50
9/12 Julie S válasza:
Rovidnadragban es pantos felsoben voltam.
2014. ápr. 25. 21:35
10/12 anonim válasza:
Éjszakára a kórházi hálóinget vettem fel, napközben mindkétszer rövidnadrág+póló kombinációban voltam.
Nekem így volt kényelmes. Sokan voltak állandóan hálóingben (kórháziban vagy sajátban) - ők ha kimentek a folyosóra, köntöst vettek fel. De láttam pizsamás és melegítős anyukákat is. Szerintem ne foglalkozz senkivel, abban legyél amiben neked kényelmes, amiben jól érzed magad, és amiben könnyen tudsz szoptatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!