Szerintetek elfogadható dolog, ha szüléskor nem szólunk a nagyszülőknek, csak akkor, amikor már megvan a baba?
Jóban vagyok mind a néggyel, de nem akarom, hogy ott izguljanak értünk a folyosón. Sőt, már most tudom, hogy senkit nem akarok látni, csakis a gyermekem apját. Utálom ha aggódnak értem, és sosem esik jól.
Szerintetek nem önzőség? Persze, van, akinek olyan a kapcsolata a szüleivel, hogy mindent egyszerre megosztanak egymással, nos mi nem ilyenek vagyunk, sajnos vagy nem sajnos.
Lenne okuk megsértődni? Most őszintén.
Anyu is kérdezte, hogy majd szólunk-e neki, ha indulunk a kórházba.
Mondtam, hogy én inkább akkor szólnék, ha megvan a baba, mert nem szeretném, hogy kint izguljon a folyosón:) Persze ő szívesen izgulna kint, de én is úgy gondolom, hogy talán jobb lenne kettesben megélni ezt úgy, hogy nem izgul értem senki más a férjemen kívül. Jó lenne ezért, ha éjszaka indulna be a szülés és már a jó hírrel kelthetném őket:)
Szóval én megértek minden kismamát, aki inkább kihagyná a vajúdás részéből a családot. Anyóst mindenképp:)
Amúgy majd kíváncsi leszek, hogy én hogy fogok viselkedni, amikor majd az én lányom megy szülni. Valószínű ugyanolyan izgulós leszek, mint Anyu:)
nekem olyan furcsa amit irtok... elfogadom, termeszetesen csak furi! miert zavar bent a szuloszoban az, hogy mi zajlik a folyoson?:-) az en csaladom igazi Mezga csalad, az elso unoka, dedunoka volt a fiam, ejfelkor elfolyt a magzatvizem, telefon anyueknak, apueknak,anyoseknak es a legjobb baratnomnek, hogy drukkoljanak:-) a korhazba egyszerre leptunk be Anyummal, Apummal es a Hugommal, annak ellenere, hogy 80 km-re laktunk egymastol! a vajudoban a parom nem lehetett velem, szuloszobara pedig csak reggel 7kor kerultem, addig a lakasunk lett az aggodo fohadiszallas:-):-) este 7-re lett meg a pici, nalunk kiviszik a folyosora megmutatni! Dokim jon vissza, rohogve, hogy kiment a folyosora korbenezett, 4-5 csaladot latott ezert elkialtotta magat, hogy XY babat hozta megmutatni, mire az a 4-5 csalad egy emberkent ugrott az ajtohoz es neztek a fiam... mert Ok az en egyetlen es megismetelhetetlen csaladom:-) en errol semmit nem tudtam, a 19 ora alatt volt epp eleg dolgom nem foglalkoztam azzal ki es mit csinal kint, azt tudtam, hogy a parom neha eltunik es kaveval, mekis kajaval vagy energiaitallal a kezeben jon vissza, de fogalmam nem volt hogy kozben a csaladom es a barataink odakint varnak es tartjak a lelket a paromban, aki a vizsgalatok ideje kisurrant Hozzajuk! van egy eszmeletlen jo fenykem a babam szemszogebol, amikor kinyitjak az ajtot es eloszor megmutatjak Nekik a gyereket, parom a doki hata mogul fenykepezte a varakozokat, a kedvenc fotom olyan oszinte:-) kint vart Anyum,Apum, hugom, nagyszuleim, nagynenem a lanyaval, 3 baratnom, anyosom, skype-on az ocsem, telefonon Anyukam ferje es Apukam felesge! en imadtam:-):-)
de ez az en csaladom, nem tolakodtak, az utana kovetkezo napokban sem jartak a nyakamra!
Igen, az első babánál mi is csak akkor szóltunk a szülőknek, amikor már megszületett. Őket hívta a férjem, a többi családtagnak sms ment.
A másodiknál szóltunk a szülés megindulásánál, át kellett jönniük a nagytesóra vigyázni.
Még nem vagyok terhes, és mindenképp császárom is lesz, de én biztosan pár nappal későbbi időpontot fogok mondani, vagy ha délelőtt megyek, akkor délutánt, hogy ne legyen ott az egész família. Jó a kapcsolat, de mégis szeretném csak a férjemmel megosztani ezt, plusz ugye olyankor több órát meg sem mozdulhat a kismama. Ilyen tehetetlenségben meg nem hiányzik senki...
Szóval szerintem teljesen elfogadható, hisz nem tudod kiszámítani, hogy hogy fognak viselkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!