Fel lehet készülni a magzatvíz elfolyására?
Figyelt kérdés
Tudom van akinek szivárog, de van akinek egyben elfolyik az egész. Ti mit csináltatok? A vége felé telepakoltátok az ágyat törölközővel, hogy ne ázzon el minden? Fel lehet erre készülni egyáltalán? És kinek hol és milyen körülmények közt folyt el a magzatvíz?2014. ápr. 11. 14:05
1/7 anonim 

válasza:

:)))) Ez egy nagyon aranyos kérdés.
Mi egyébként készültünk rá, bazidrága matracot vettünk előtte, és engem rázott a hideg a gondolattól, hogy ráfolyik a magzatvíz. Lehet kapni nedvszívó lepedőket, egy ilyet terítettünk az ágyunkra (az egyik oldal rendes pamut, a másik meg gumis), és arra a lepedőt. Az ágyban folyt el a magzatvíz éjjel, totál egy az egyben, szóval jól jött.
2/7 anonim 

válasza:

A kiírt dátum előtt egy héttel éppen véglegesítettük a bőrönd tartalmát. A férjem összehúzta a cipzárt, épp a hazahozós rucikat kezdtük volna válogatni, amikor egy tompa durranást éreztem. Éjjel fél 2 volt, és ömlött a magzatvíz. először rohantam a WC-re, aztán eszembe jutott, hogy az a jobb, ha ilyenkor vízszintesbe fekszik a kismama, hogy ne zúduljon előre a köldökzsinór. A férjem hozott törölközőt, és hívta a szülésznőt. Letusoltam gyorsan és indultunk a kórházba. Váratlanul ért.
3/7 anonim 

válasza:

Én éppen keltem fel a kanapéról és a padlóra folyt. Olyan izgatott lettem, hogy fel sem töröltük. Mentünk szülni a párommal rögtön. Mi taxit hívtunk. Tettem magam alá két törölközőt és nem lett vizes az ülés. Jah és tena lady-t is használtam.
4/7 anonim 

válasza:

Nekem eszmbe sem jutott ez ellen "vedekezni" :). A kiirt nap hajnali 2kor arra ebredtem, hogy folyik belolem valami. Hirtelen azt hittem, hogy bepisiltem, de akkor rajottem, hogy nem tudom visszatartani, ugyis folyik. Ahogy felultem az agyban es ebresztettem a ferjemet, mar omlott is belolem. Annyira izgatott lettem, hogy beszaladtam a furdobe lezuhanyozni. Csak akkor jottem ra, hogy felesleges, hisz szo szerint omlott belolem a viz. Nekem a torolkozo is par perc alatt elazott. Indulas elott vastag betetet raktam, de mar az autohoz erve semmit sem ert. Az autoulesre 3 szekparnat, mire beertunk a korhazba azok is elaztak. A parkoloban es a korhazban vegig huztam magam utan a csikot. A takaritono meg kovetett a felmosoval :).
5/7 ketteske 

válasza:

Én éppen labdáztam a kutyámmal a parkban :), de nekem csak szivárgott, először nem is esett le, hogy a magzatvíz az, mert csak a 36+6 napon voltam. A férjem unszolására mentem haza. Az nst vizsgálatom pont aznapra esett és onnan már szülni mentem.
6/7 A kérdező kommentje:
Kalandos és megmosolygtató story-k. :) Azért amit lehet, megteszek. Az ágyat nem akarnám szétáztatni és minden szobában szőnyeg van, úgyhogy ha itthon leszek, tuti "áldozatul" esik valami. Eddig attól tartottam, hogy az utcán, nyilvános helyen folyik majd el, de lehet hogy mégis jó lenne. :) Ennél nagyobb bajom ne legyen. :)
2014. ápr. 12. 08:40
7/7 anonim 

válasza:

Bárhol folyik el, nagyon boldog és izgatott leszel. : ) Nem fog érdekelni, hogy hol vagy éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!