Ha elfolyik a magzatvíz, mennyi időt szoktak várni a szülésindítással? Esetleg az Uzsokiban konkrétan?
Nekem elfolyt, István kórház, 36. hét és elfolyt péntekre virradó 0 órakor, (vagy csüt. éjfélkor, hogy érthető legyek) be is mentünk, ezen az éjjelen, és a következő nap semmit nem csináltak, következő éjjelre méhszájtágítót tettek fel, szombat reggel pedig kaptam az oxitocint, és szombat délre lett meg a baba. Tehát elfolyás után 36 óra múlva, ha jól számolom.
Ja, ilyet ne akarj. BRUTÁL SZÜLÉS VOLT!!! Minden totál mesterséges volt, OXI, végén kézzel tágítás, gyereket a kitolásnál kinyomták a végén már belőlem, mert a szülőszobai két éjjel után nem volt már ehhez erőm, EDÁT meg 10 óráig (vége előtt két óra) nem voltak hajlandók beadni pedig marha jó lett utána, mikor megkaptam!
Szóval komolyan ennél még a császár is jobb lett volna, de tényleg ne legyen ilyen szülésed!!!!! Tiszta szívemből kívánom!
Uzsokiban szültem tavaly.
Éjjel 3-kor folyt el a magzatvíz. Bementünk. Megvizsgált egy doki, ctg-re raktak, beöntést kaptam. Aztán szülőszoba. Ott nézegetett a doki. Mivel nem voltak rendes fájásaim, 9 óra körül kaptam oxit. Aztán meg többször is kézzel tágítottak. :S:S
2. vagyok
nekem mondta is a doki ott , h az a szívás, ha a magzatvíz folyik el előbb
úgy a jó, ha a fájások jönnek először
Köszönöm. Nagyon remélem, hogy előbb lesznek
fájásaim, mint hogy elmenne a magzatvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!