Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha elfolyik a magzatvíz,...

Ha elfolyik a magzatvíz, mennyi időt szoktak várni a szülésindítással? Esetleg az Uzsokiban konkrétan?

Figyelt kérdés
Csak mert nagyon nem szeretnék mesterséges szülésindítást. Annak sokszor nem jó a vége, általában császár.

2014. márc. 28. 14:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem elfolyt, István kórház, 36. hét és elfolyt péntekre virradó 0 órakor, (vagy csüt. éjfélkor, hogy érthető legyek) be is mentünk, ezen az éjjelen, és a következő nap semmit nem csináltak, következő éjjelre méhszájtágítót tettek fel, szombat reggel pedig kaptam az oxitocint, és szombat délre lett meg a baba. Tehát elfolyás után 36 óra múlva, ha jól számolom.

Ja, ilyet ne akarj. BRUTÁL SZÜLÉS VOLT!!! Minden totál mesterséges volt, OXI, végén kézzel tágítás, gyereket a kitolásnál kinyomták a végén már belőlem, mert a szülőszobai két éjjel után nem volt már ehhez erőm, EDÁT meg 10 óráig (vége előtt két óra) nem voltak hajlandók beadni pedig marha jó lett utána, mikor megkaptam!

Szóval komolyan ennél még a császár is jobb lett volna, de tényleg ne legyen ilyen szülésed!!!!! Tiszta szívemből kívánom!

2014. márc. 28. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Uzsokiban szültem tavaly.

Éjjel 3-kor folyt el a magzatvíz. Bementünk. Megvizsgált egy doki, ctg-re raktak, beöntést kaptam. Aztán szülőszoba. Ott nézegetett a doki. Mivel nem voltak rendes fájásaim, 9 óra körül kaptam oxit. Aztán meg többször is kézzel tágítottak. :S:S

2014. márc. 28. 16:05
 3/9 lcs ***** válasza:
én is Istvánban szültem mindkét gyerkőcöt. elsőnél magzatvíz elfolyt kedd reggel 6:45, szülés szerdán 10:40 (oxi minden ami csak lehet...), második gyerkőc magzatvíz szivárgás hajnal 3:30, szülés 15:00. hát egyik sem volt egy laza menet, de túl éltem :))
2014. márc. 28. 18:21
 4/9 lcs ***** válasza:
ja, második gyerek is oxi meg minden, ott se sikerült "magától"
2014. márc. 28. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok

nekem mondta is a doki ott , h az a szívás, ha a magzatvíz folyik el előbb

úgy a jó, ha a fájások jönnek először

2014. márc. 28. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyik este hat órakor elfolyt a magzatvíz, Uzsokiba mentünk be, megvizsgáltak, mondták, hogy zárt vagyok, ebből csak másnap délután lesz baba. Éjszakára hazaküldték a férjem. Azt mondták, ha éjjel nem tágulok jól, akkor reggel hétkor zselét tesznek fel. Hétkor már 2 újjnyira kinyíltam ezért a zselé elmaradt. Mivel felül repedt aburok, ezért alul még burkot tepesztettek, hogy a baba feje ki tudjon jönni. Tovabb viszont nem tágultam, ezért 9 után oxitocynt kötöttek be. Attól iszonyatosan erős fájasaim lettek, de 10:25-kor megszületett a babám. Nem volt sem fogadott orvosom, sem szülésznőm, mégis azon a héten szombaton elégedetten távoztam a kórházból a pinduri újszülöttemmel.
2014. márc. 28. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Jah és beöntés reggel volt nekem is.
2014. márc. 28. 20:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Nagyon remélem, hogy előbb lesznek

fájásaim, mint hogy elmenne a magzatvíz.

2014. márc. 29. 20:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát természetesen magzatvízelfolyással kezdtem és mivel 9 óra után sem indultak meg a fájások, hiába kaptam oxit, nem tágultam, mert nem volt még leszállva a baba és ezért nem tágult a méhszáj, így hát császár lett belőle. De életem egyik legszebb 5 napját töltöttem ott, úgyhogy nem bánom:)
2014. ápr. 11. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!