Konkrétan hogy zajlik a magzatvíz vétel?
nem késő ilyenkor szokták venni! lehet, hogy kapsz érzéstelenítőt, de szerintem csak a bőr felszínére, egyik barátnőmnek is most volt a kora miatt és azt mondta, hogy nagyon semmiylen volt, semmit nem érzett csak mint egy kis szúrást a hasán, ja és csak néhjány másodperc a dolog. Még vérezni sem vérzett neki, le sem ragasztották. A magnézium előtt és utána nagyon fontos, az egyed mindenképpen, hogy majd ne keményedj. A vetélés kockázata az irodalmi adatok szerint nagyon kicsi, persze van ilyen, de hála azért nem ezért szoktak lenni a sajnálatos és szomorú történések!!
Boldog babavárást!
Ne izgulj, minden rendben lesz, csak sokat pihenj majd utána!!!!
Szia! Pár hete én is pont ezt kérdeztem, meg hogy nagyon fájdalmas-e. Azt hiszem 6 válaszom érkezett, mindegyik megnyugtató volt. Azt írták, hogy nem fáj, ill. volt aki azt írta, kapott fájdalomcsillapítót, de az rosszabb volt, mint a beavatkozás. És azt is írták, hogy pár pillanatig tart. Viszont utána fontos a pihenés, kímélet. (Nálam végül nem kellett elvégezni, csak már előre rettegtem tőle.) Kitartást kívánok, és egészséges kisbabát! Aztán meg további boldog babavárást!
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!