Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan keszultok arra hogy el...

Hogyan keszultok arra hogy el megy a magzatviz, hogyan mentek a korhazba? Pelus, torolkozo? Mi a praktika?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem itthon folyt el. Mivel tiszta volt, így azt mondta a szülésznőm, hogy van egy óránk készülődni. Ez alatt az egy óra alatt azért a javarésze elfolyt. Egy ideig ültem a kanapén alattam egy nagy törülközővel. Mire lezuhanyoztam, leborotváltam mindenem, felöltöztem, addigra már nem folyt annyira, elég volt az a betét, amit szülés utánra vettem.
2014. márc. 30. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
jo vastag takaro az auto ullesere es dupla szules utani betet, 5 perces utat igy kibirta az ulles, bar a betet atazott de nem veszesen
2014. márc. 30. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a sima éjszakai betét fél perc alatt átázott, pedig előtte lezuhanyoztam, gyorsan elkészültem. Aztán kicseréltem a Tenára. Az kibírta a kórházig. De a biztonság kedvéért még tettem egy törülközőt a kocsiba.
2014. márc. 31. 08:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Itthon folyt el. Szépen lezuhanyoztam, felöltöztem és tettem be tena lady-t, mert folyamatosan folydogált a vìz. A párom taxit hívott. A taxiba az ülésre is tettem egy vastag törölközőt, mert igencsak elkezdtem ömleni, ráadásul beindultak a fájások is és ezért vér is jött. Nem volt semmi gond, nem piszkoltam össze a taxit.
2014. márc. 31. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Mikor elfolyik a magzatvíz, rohanj a kádba, így még oda tud csöpögni, a párod legfeljebb törölgeti utánad. Aztán tena lady supert be a bugyiba, ezzel bírni fogod. Meg nem is mindenkinek folyik folyamatosan a víz, nekem sem mikor elfolyott a kádba már meg is állt, betettem a betétet és nem ázott át semmim! Egy idő után a baba feje elzárja az utat a magzatvíz folyásnak. Bár lehet valakiből folyik végig nem tudom :)
2014. márc. 31. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!