Akinek korán leszállt a hasa, milyen volt a szülése?
Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert elvileg van összefüggés a has leszállásának a medence tágulásával. Mert ha már lent van viszonylag korán a baba, akkor annál korábban kezdi tágítani a medencét, ami jól jöhet szülésnél.
Végeznék egy gyors kutatást, hogy kinek mikor szállt le a hasa, és milyen szülése volt (elhúzódó, könnyű, gyorsan tágulós...stb.)
előre is köszönöm
2014. ápr. 9. 18:06
1/2 anonim válasza:
7. honaptol lent volt mar a hasam es megse volt konnyu szulesem.....14 ora kinlodas volt a legerosebb fajasokkal,nem birtam kinyilni. Remelem a masodik baboval konnyebb lesz a dolgom :-)
2/2 anonim válasza:
Engem mindenki azzal piszkalt h biztos koraszulott lesz mert kb.a 6.honaptol lent volt.(allitolag)ehhez kepest 39+4re szuletett. 13ora alatt meglett.amire beertunk a korhazba mar ki voltam tagulva.utana jott egy 3,5oras kitolas na ez a resz volt a legdurvabb.szerintem nem fugg ossze a hasleszallassal...aztan ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!