Milyen volt a szülése ("könnyű"-gyors, hosszú-fájdalmas) annak aki könnyen teherbe esett, és probléma mentes volt a terhessége (nem hányt, nem lett aranyere stb. )?
Első hónapban terhes lettem. Semmi gondom nem volt, se hányás se görcsök, egyedül szeméremcsont fájdalom.
Viszont a szülés egyszerűen nem indult be, egyetlen fájás se volt, még jósló se, méhszáj atomzárt még csak felpuhulva sem. 41+1en úgy látták hogy hipoxia állhat fenn (elöregedett méhlepény, elégtelen flow) így császár lett. Szerencsére, mert már meconiumos volt a magzatvíz, kapott is egy fertőzést a baba.
Szerintem sincs összefüggés a terhesség lefolyása és a szülés közt.
1. terhességem az első próbálkozós hónapban fogant, semmi tünetem nem volt, sajna 9 hetesen missed ab lett a vége.
2. terhességem is egyből sikerült, problémamentes terhességem volt, egyetlen egyszer hánytam, de a kaját okoltam. 40+5 hetesen indított szülésem volt, kb. 4 óra alatt lett meg a baba. Mivel a keze a feje melett maradt, így kicsit szorult, teljesen szétszakadtam (méhszáj, hüvelyfal gàt), mire a 4 kilós kis testét keresztülpasszírozták. Emiatt lettek szülés után komplikációk, de életem legszebb élménye maradt. :)
3. terhességem a 3. hónapban sikerült, kicsit nehezebben viseltem, néha émelyegtem. 40 hetesen derült ki, hogy vírus miatt császározni kell. Reggel 6-ra kellett bemenni, délután 2-kor "hipp-hopp" ki is vették a babát. A felépülés borzalmas volt és hosszú, minden "mellékhatását" megtapasztaltam, amit csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!