Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen volt a szülése ("könnyű...

Milyen volt a szülése ("könnyű"-gyors, hosszú-fájdalmas) annak aki könnyen teherbe esett, és probléma mentes volt a terhessége (nem hányt, nem lett aranyere stb. )?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 19:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2. hónapban fogant meg a lányunk. Semmi gondom nem volt, csak a terhességi cukor. Reggel fél 6kor folyt el a vizem minden fájás nélkül. Délután 1kor kaptam oxitocint 4 óra múlva az 5. nyomásra megvolt a baba. Bár természetesen fájt, de szerintem könnyű is és gyors is volt.
2014. ápr. 8. 22:22
 12/14 anonim ***** válasza:

03.09. utolsó fog.gátló tabletta bevétele, 1 hónapos fokhagyma tisztító kúra( ezalatt óvszer), majd orvos tanácsára mondván nem kell 3 hónapot várni a tabletta után, 04.09-től élesben szexeltünk.május végén voltak tünetek( hányinger, émelygés egyes ételektől),06.12 teszt negatív, következő menszi kevés mennyiségű, 07.13 teszt pozitív

viszonylag prb.mentes volt a terhességem, végig azt mondták milyen nagy baba stb..

36. héttől c1111, kímélet, majd a 38.héten szivárgó magzatvíz, fájás semmi,aztán burok repesztés (16:00-kor) ezután idultak a fájások,a kitolás kb 1 óra volt( ez volt a legfájdalmasabb) este 21:04-re megszületett a kisfiam, hála Istennek az utólsó pillanatban sikerült kipréselni belőlem, mert a köldök zsinór a nyakán volt, de hála az Úrnak nem történt semmi baj.

2014. ápr. 9. 10:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk besikerült a baba:) 2x voltunk együtt abban a hónapban, amikor fogant, szóval elég gyorsan "összejött". A terhességgel semmi probléma nem volt, csak az elején a szokásos émelygés-hányás, de ez 2 hét alatt elmúlt. Végül 40+6ra szültem, 19 órát vajúdtam, alig akartam tágulni, pedig ittam azt a fránya málnalevél teát is. Szóval hosszú és fájdalmas volt :)
2014. ápr. 9. 16:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia!a 3.honapban megfogant a lanyom(marciusban hagytam abba a gyogyszert,juniusban mar megfogant) az aranyerem leszamitva semmi bajom nem volt,az aranyerem sem volt gaz amugy,a szülésem.hosszù volt,26-an hajnal 3tol 27-én delutan fel haromra lett meg a lanyom,bazi lassan tagultam,hiaba fajt iszonyatosan. A kitolasi szakasz ebbol 40 perc volt,könnyen ment,pedig 4,2 kilos babám lett. A vajudas volt a nagyon gáz,azt hittem ott lesz végem.
2014. ápr. 11. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!