Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a vajúdás 16, meg x. óráig...

Ha a vajúdás 16, meg x. óráig tart, azt honnan kell számolni?

Figyelt kérdés

az 5percesektől, vagy esetleg mikor otthon elkezdődik valahány percenként?és ebből az időből kb. mennyi az intenzív 1-2perces fájási idő?

jó , tudom mindenkinek más...

2008. júl. 25. 09:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem mikor beindult a szülés rögtön rendszeres 5percesek voltak és ekkor keztem szép lassan tágulni.Ez az 5perces fájdalom már igen fájdalmas volt és ezután jött a fekete leves.Összesen 13órát vajudtam ebbő 5óra volt az 5 perces fájások 7óra 2percesek voltak és 1óra kitolási szak.A második szülésem mindennel eggyütt 2óra volt.Ne félj mert nem mindenkinél egyforma a szülés.Sok sikert!
2008. júl. 25. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Én túlhordtam 8 nappal, ezért már mindent megpróbáltam. Szombat este 7-kor egy fürdés, alig tudtam átmászni az ágyba. Onnan órás fájásaim voltak, 1-ig, majd 3-ig 20 percesek, és reggelig 8 percesek. De mikor felkeltem, állandó lett a fájás, ha visszafeküdtem, bállt megint 8 percesekre. A kórházban 14-kor vettek fel vasárnap délután, fél 3-kor burkot repesztettek, onnan erősödtek és sűrűsödtek a fájások, és fél 6-kor lett meg a kislányom:-)

Szeritnem gyorsan és könnyen, ilyet bármikor máskor is vállalok:-)

2008. júl. 25. 13:33
 3/8 A kérdező kommentje:

és ezek a fájások görcsök?mintha begörcsölne a hasam és tart mondjuk 40másodpercig?és percre pontosan jönnek?

én 39hetes vagyok, már pár napja minden este keményedek, 8percenként iszonyatosan bekeményedek(fáj).tart másfél-2óráig aztán ritkul, és elalszok.ilyenek is lehetnek a fájások?szóval az igazi csak görcs, vagy lehet majd ugyanilyen keményedés is?

2008. júl. 25. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem reggel 8-tól 10 percesek voltak. Az még nem volt annyira fájdalmas. Este 18 -tól kezdett erösödni, 21 órától már brutál volt ,akkor már 5 perces fájások voltak, és éjfélre született meg a kislányom!
2008. júl. 25. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia!A 8perces fájásaidtól nagyon,de nagyon és jobban fog fájni.
2008. júl. 25. 14:29
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, értem én hogy jobban fog fájni, de lehet majd ilyen keményedés is?vagy " kötelező " a mensi jellegű görcs?
2008. júl. 25. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
szia!igen lesznek erős görcseid és keményedéseid is.Sok sikert!
2008. júl. 26. 09:33
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm

:)

2008. júl. 26. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!