Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nálam csak 15 hetesen derült...

Nálam csak 15 hetesen derült ki, hogy terhes vagyok. Nem fogok kapni szülési segélyt?

Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol, hogy csak az kaphat szülési segélyt, akit 12 hetes kora előtt terhesgondozásba vettek. Nálam viszont csak 15 hetesen derült ki, hogy terhes vagyok. Akkor most mi lesz?
2008. júl. 24. 23:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

36 éves vagyok. Nekem is rendszertelen volt a havi ciklusom. Havonta 2-szer jártam dokihoz. 2007. augusztusban ki akart pakolni, mert méhen belüli gyulladást látott ultrahanggal, de hála nem volt hely a nőgyógyon, nem feküdtem be. Aztán szeptemberben elmentem kirándulni és rosszul lettem egy másik doki ultrahangozott, 14. hetes terhes voltam!!! A pocakom egáltalán nem nőtt, sőt a nadrágomra övet is kellett tegyek, mert majdnem leesett rólam. Az a dokim azóta már nem nem praktizál!! Ja, és 15 hetesen mentem a terhesgondozóba, aztán ahogy kellett járnom a vizsgálatokra. 5 pecsétem lett és megkaptam az anyaságit. 4,5 hónapos egészséges, tündéri, jól fejlődő, sok örömet adó picilányom van. Első babám.

Ne idegeskedj! A munkáltatómnak akkor mondtam meg, amikor megkaptam a kiskönyvem.

Üdv. és Sok boldogságot

2008. júl. 25. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia!Ha rendszertelen volt a ciklusod és éppen nem jött meg emellet nemi életet éltél ne haragudj,hogy megkérdezem terhességi tesztet nem csináltál ilyenkor?!Nekem is volt olyan,hogy kimaradt a menszim és azzonnal vettem tesztet.A kérdésedre válaszolva igen fogol kapni szülési segélyt.
2008. júl. 25. 14:12
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem csináltam, ugyanis óvszert használtunk, tehát alapból nem volt okom gyanakodni. Örülök,hogy te ennyire előrelátó voltál.

De könyörgöm, leszállhatnánk már arról, hogy miért csak később derült ki a terhességem?!

2008. júl. 25. 14:56
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
4 alkalommal kell megjeleni terhesgondozáson,ott kapsz egy igazolást majd azzal kell a MÁK-ba menni,ott kell majd igényelni.Szülésig böven meg lesz a 4 alkalom.
2008. júl. 25. 17:48
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
Miért kell veszekedni!!!
2008. júl. 25. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Hello!A 10-dik válaszadó vagyok nem akartalak a kérdéssemmel megbántani,ha megbántottalak akkor elnézést kérek,de nekem még mindig furcsa ez a dolog.Biztosan van ilyen ha veled is megtörtént.Mégegyszer elnézést kérek!
2008. júl. 26. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!