Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nálam csak 15 hetesen derült...

Nálam csak 15 hetesen derült ki, hogy terhes vagyok. Nem fogok kapni szülési segélyt?

Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol, hogy csak az kaphat szülési segélyt, akit 12 hetes kora előtt terhesgondozásba vettek. Nálam viszont csak 15 hetesen derült ki, hogy terhes vagyok. Akkor most mi lesz?
2008. júl. 24. 23:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha az 1x-i szülési segélyre gondolsz az 6 pecsét a kiskönyvedben,máshoz nincs kötve.Ez hülyeség van olyan ismerősöm,aki 8 hónaposan jött rá,hogy terhes mégis kapott.
2008. júl. 24. 23:27
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondoltam. Köszi :)
2008. júl. 24. 23:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom 4 alkalommal kell megjelenni terhesgondozáson akkor kapsz.Sztem csak a munkáltatónál fontos a 12hét,mert addig be kell jelenteni elvileg,hogy terhes vagy.
2008. júl. 24. 23:46
 4/16 anonim ***** válasza:

Meg fogod kapni a sege´lyt.A fönöködet pedig értesítsd az állapotodról.(Nekem 15 hetesen már pocakom volt.terhes nacit kellett vegyek)

Még csak egy komentet szólnék hozzá.Hogy lehet az,hogy valaki 8 hónaposan jön rá,hogy terhes??Addígra akkora a hasunk,hogy a talpunkat sem la´tjuk.Legala´bbis én úgy voltam.söt,mennyit mocorog az a baba.Ilyen nincsen.

2008. júl. 25. 07:43
 5/16 anonim ***** válasza:
A 8 honap tenyleg fura..valaki ne erezze a baba rugdolozasat...
2008. júl. 25. 07:57
 6/16 anonim ***** válasza:
35%
Szia!Az ellőttem szólónak igazad van.Nem értem,hogy nem lehet észre venni ha valaki terhes.Én két terhességen vagyok túl és megéreztem még a menszi előtt,hogy valami van.A kérdezőnek ne haragudjál,de egy 15 hetes kismamának már gömbölyődik a pocakja.Aki meg 8hónapos volt és ha meg volt a menszije akkor is nem gondolkodott el rajta,hogy miért nővekedik a pocija!
2008. júl. 25. 08:02
 7/16 anonim ***** válasza:
Azt még elfelejtettem,hogy egy 8hónapos kismama babája igazán,hogy tud rugni,rugdosni a pocakban!
2008. júl. 25. 08:04
 8/16 anonim ***** válasza:

Számomra is furcsa ez az egész!

Én 15 hetesen már kismamanadrágot hordtam, mert már nem fértem bele a nadrágjaimba, és már a pocim is gömbölyödött.

Durvább, hogy nekem olyan ismerősöm volt, aki bement epegörcsökre hivatkozva a kórházba, és ott vették észre, hogy beindult a szülés. Állítóla foggalma sem volt róla, hogy terhes, a rugdosást betudta szélmozgásnak. Hozzáteszem eléggé nagy darab volt, de láttuk rajta, hogy másképp néz ki. Hiába beszéltünk neki....

Igy lehet

2008. júl. 25. 09:52
 9/16 anonim ***** válasza:
15 hetesen én még simán a rendes nadrágjaimat hordtam, úgy 20 hetesen kezdett nőni csak a hasam. Na, kérdésre válaszolva, fogsz kapni pénzt, ne aggódj, addigra simán összejön a 6 (vagy 4?, már nem emlékszem) pecsét.
2008. júl. 25. 10:14
 10/16 A kérdező kommentje:

Nos, hadd döntsem el én, hogy mikor vettem észre, hogy terhes vagyok... köszönöm.

1. rendszertelen volt a ciklusom, ezért máskor is előfordult már, hogy hónapokig nem menstruáltam.

2. súlyfeleslegem van, így nem volt látható, hogy nő a hasam. Sőt, mivel az eleinte fogytam is, pláne nem tűnt fel a dolog.

3. Megköszönném, ha valaki válaszol, akkor a kérdésre válaszolna, és nem azt kritizálná, hogy ki mikor vette észre, hogy terhes.

2008. júl. 25. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!