Császár után kinek meddig volt érzékeny a pocija?
Figyelt kérdés
Két hete császároztak és még kissé fájdogál a pocim. Ha kakálok is érzékeny még. Az ülés már nem jelent gondot. Óvatosan mozgok. Nektek mi a tapasztalat?2009. dec. 19. 18:50
1/7 anonim válasza:
nekem szúr a vágásnál,meg húzódik.de más nincs.
2/7 anonim válasza:
8 hónapja szültem császárral és még mindig érzékeny,sokszor ég,szúr!
Nem tudom,hogy mikor múlik el,de jó lenne!
3/7 anonim válasza:
Én 2,5 hónapja szültem császárral.Sokszor szúrkál,viszket és persze érzéketlen is:(((
4/7 anonim válasza:
Én a szerencsésebbek közé tartozom. 3 hónapja császároztak, de 3 hét után már egyáltalán nem éreztem semmi fájdalmat, szúrkálást, viszketést. Nem érzéketlen és nem is érzékeny. Már nem is látszik a vágás, csak a 2 végén, de az is csak éppenhogy.
5/7 anonim válasza:
Szia, én 7 hónapja szültem császárral, még most is érzékeny, ha megnyomja véletlenül öv-nadrág akkor fáj is, nem tudom mikor lesz már olyan mint régen, de még a vágás is eléggé látszik..
6/7 anonim válasza:
Engem 3 és fél hónapja császároztak,és még nekem is gyakran ég,szúr és érzéketlen! :(
Ahogy a bugyi hozzáér,az is nagyon kellemetlen néha...
7/7 anonim válasza:
Pont 5 hete császároztak. A második héten még én is csak nehézkesen tudtam mozogni. Szúrkált, feszült- estére már nehéz volt felállni... Ahogy telnek a napok- egyre jobb! Most már inkább az foglalkoztat, hogy fogom eltüntetni a laffogó hasamat :S Kitartás a következő hét már sokkal jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!