Kinek meddig fájt a vágása a hasán császár után? Az normális, hogy ha hozzáérek a hasamhoz az érzékeny? (2 hete császároztak. ) Lehet hasleszorítót viselni, nem árt a sebnek?
Engem több, mint 11 hete császároztak, hát én is kíváncsi vagyok a többiek mit válaszolnak majd. Nekem a belső sebem fáj, meg viszket.Ma például gyakran rettentően fáj, bele is szúrogat. Olyan pulzáló a fájás. Azt hallottam, hogy frontra meg stb. érzékeny lehet.
Hasleszorítót nem mertem használni, mert nagyon megoszlóak a vélemények, inkább nem reckírozok. Én elkezdtem tornázni, hasizomgyakorlatokat is, így most állandóan azon vagyok beparázva, hogy nehogy sérvem legyen. (Ugyanis a védőnőm azt mondta, hogy vigyázni kell, mert könnyen sérvet kaphatunk.) De lehet, hogy sokszor izomlázat érzek, csak nem ismerem fel. Furcsa fájás ez.
De nekem elviselhetetlenebb ez a viszketés...
Anyukám engem 24 éve szült császárral és még mindig érzi a sebet. És pici a vágása.
Csak érdekesség, bocs az off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!