Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bababarát kórházban nem lehet...

Bababarát kórházban nem lehet kérni fájdalomcsillapítást?

Figyelt kérdés
Hüvelyi szülés közben gondolom a kérdést, főleg ha gátmetszés is van

2014. ápr. 4. 12:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
37%
Miért ne lehetne?
2014. ápr. 4. 12:19
 2/23 anonim ***** válasza:
54%
Közben sehol nem kapsz, csak szülés előtt a fájások csillapítására, de ennek semmi köze a bababarát kórházhoz.
2014. ápr. 4. 12:20
 3/23 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert azt olvastam, hogy bababarát kórházban nem lehet kérni fájdalomcsillapítást. Máskülönben nem kérdeztem volna...
2014. ápr. 4. 12:25
 4/23 anonim ***** válasza:
76%

Hol olvastál ilyet? Azt akkor hanyagold, mert elég csúnya félinformációkat közöl...

A gátmetszést akkor végzik, amikor fájás van, nem is érzed, hogy csinálja a doki. A varráskor pedig kapsz fájdalomcsillapítót.

Vagy az Eda érdekel?

Az, hogy bababarát egy kórház, nem azt jelenti, hogy kínozzák a kismamákat.

2014. ápr. 4. 12:28
 5/23 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk nekem istvanban nem adtak...
2014. ápr. 4. 12:32
 6/23 anonim ***** válasza:
67%
milyen fájdalomcsillapítóra gondolsz? Szülés közben van gáz, esetleg EDA, de ezr nehezebb kibulizni, de indokolt esetben az én dokim szokott adni, vágás alatt leginkább semmi, mert fájás alatt amúgy sem érzed hogy mit csinálnak. Utána Lidocain a varráshoz.A köv. napokban meg adtak talán Aspirint. Én ebből 3 db-ot hoztam haza, mert akkor is adtak amikor nem kértem. Vagyis egyáltalán nem kértem, és mégis adtak.
2014. ápr. 4. 12:34
 7/23 anonim ***** válasza:
67%
Én a MÁV-ban szültem háromszor, az is bababarát. Első alkalommal rá akartak beszélni az EDÁ-ra, pedig nem kértem. A gátmetszést meg sem éreztem, mert fájás közben volt. Varráshoz érzéstelenítettek, és másnap, harmadnap is megkérdezték, hogy kérek-e fájdalomcsillapítót.
2014. ápr. 4. 12:37
 8/23 anonim ***** válasza:
47%

Ahol én szultem (megyeszékhely, bababarat kórház), ott tényleg nem lehet kérni, pont emiatt.

De ugy látszik, ez mindenhol mas

2014. ápr. 4. 12:38
 9/23 anonim ***** válasza:
47%
Ja, EDA-t nem lehet kérni, ez kimaradt :)
2014. ápr. 4. 12:39
 10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valószínűleg akkor ezt kórház válogatja. Nem tudom még, hogy milyen fájdalomcsillapítást akarok, még azt mondom, hogy a lehető legerősebbet. :)
2014. ápr. 4. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!