Milyen állapotok vannak mostanság a Péterfy S. utcai kórházban?
Sajnos nagyon sok rosszat hallottam mostanában a kórházról, főleg a vezetésről. Kevés az orvos, őrültekháza van, nem figyelnek oda a kismamákra.
Felvilágosítana valaki, hogy érdemes mégis ott szülni, vagy inkább keressek másik kórházat? (Júliusra vagyok kiírva)
Én a nagyot ott szültem, de az már két éve volt.
Még az alapítványi szoba is koszos és büdi volt :( A személyzetre sok rosszat nem tudok mondani, mondjuk túl sok jót sem.
A kicsit most júniusban az Istvánban fogom szülni, de nem a személyzet vagy a kórház fizikai állapota miatt, hanem mert a Péterfy egy viszonylag konzervatív hozzáállású kórház, természetes náluk, hogy beavatkoznak a szülés folyamatába (burokrepesztés, oxitocin, stb.)
Nekem is csak rossz tapasztalataim vannak(kb.4 hónaposak),szerencsére még időben változzam.
Az orvosok tényleg kutyába sem nézik az embert,és nagyon elvárják(mondhati természetesnek veszik) a nem kevés,előre kifizetett hálapénzt.Az állapotok pedig tényleg szörnyűek,szerintem már a kórházak közül is kevés van,amelyik így néz ki(olyan koszos wc-t manapság már a máv vonatokon sem látni..)
Ez elég elkeserítő. Vajon a vezetőség tud erről?
Én terhesgondozásra járok oda, de van, hogy orvos csak a 4 órás rendelés végére jelenik meg, ott váratják az anyukákat.
Sajnos,szerintem tud.
Legalábbis velem a leglekezelőbb doki az osztályvezető,Asbóth doktor volt..
Az elsot az Istvanba szultem, el kell keseritenem ez elso hozzaszolot, hogy akaratom ellenere kaptam az oxit, pedig anelkul is iszonyu fajasaim voltak, res volt burokrepesztes is, aminek az lett a vegeredmenye, hogy fertozest kapott a lanyom. Fogadott orvos es szuleszno melett. Tobbet biztos nem szulok ott.
A Péterfyben most fogadott orvosom van. Egy angyal! Voltam bent egy hetet a korhazban, verzes miatt. Nem a legtisztabb, de ki lehet birni. Az Istvanba is egy hetet voltam a lanyommal a fertozes miatt. A takarito ott is, csak ott mosott fel, ahova epp elert. A Heimpalba is voltam mar a nagyobikkal, egy het alatt 1x sem takaritottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!