A Péterfy Kórházban csak szülésznöt lehet fogadni, ugy ha nincs fogadott orvosom?
Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 17:01
1/9 anonim válasza:
Igen, lehet fogadni. Nem kötelező mellé orvost is fogadnod.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Esetleg tudsz ajánlani valakit? Elsö baba és így nincs ebben tapasztalatom.
2013. szept. 3. 19:22
3/9 anonim válasza:
én előző hónapban szültem ott, és nekem nem volt semmilyen fogadottam, viszont aki vizsgált mindig doki, pont ő volt ügyeletben a Csősz doki, és a szülésznő nagyon nagyon rendes volt sajnos nem tudom a teljes nevét csak, hogy Gizi, de fuuu, annyira aranyos volt, nem gondoltam volna, hogy ennyire aranyosak, de őt kiemelem!
4/9 anonim válasza:
1-es vagyok, Molnárné S. Bea volt az én szülésznőm, nagyon kedves volt végig. Viszont később ért be, mint én, addig ügyeletes szülésznők voltak velem, kivétel nélkül nagyon kedvesek voltak mind.
5/9 anonim válasza:
bocsi az offert, de te mikor szulsz ott? en nov 8korul, nekem sincs dokim.
6/9 anonim válasza:
Szülésznő mellé orvost is kell fogadnod új szabály. (tavalyi) Ha ott szülsz ne bízz az orvosokban jó tanács,sok a sintér!
7/9 A kérdező kommentje:
Hát most nem nyugtattatok meg. Február 6.-ra vagyok kiírva és nagy valószínüséggel császár lesz..
2013. okt. 1. 17:12
8/9 anonim válasza:
4 héten belül irok hogy milyenek voltak nyugi :))) utolsó előtti vtam
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi:) Neked ki az orvosod?
2013. okt. 26. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!