Nagyon félek! Esetleg van esély rá?
Figyelt kérdés
Szóval még csak szeptemberben fogok szülni és nagyon félek. Félreértés ne essék, nem a fájdalom miatt. Az a helyzet, hogy cigány vagyok, Miskolcon fogok majd szülni, félek, hogy a fajtám miatt szülés közben ordibálni fognak velem, olyan szavakat fognak hozzám vágni, ami tuti nagyon rosszul fog esni nekem. Egyszerűen már utálom az általánosításokat. Igényesnek tartom magam, csak ez úgy érzem kevés. Tény, hogy vannak olyanok, akikkel én is legszívesebben kiabálnék, de nah.. értitek. Ettől függetlenül nem szégyellem a fajtámat. Szerintetek van esély rá, ha látják rajtam, hogy normálisan nézek ki, kedvesek lesznek velem, vagy ne is reménykedjek.?2014. márc. 26. 13:14
11/11 anonim 

válasza:

Figyelj, én a megyeiben szültem Miskolcon, és úgy vettem észre azokkal az anyukákkal kiabáltak a nővérek, akik nem vették figyelembe amit az orvos, nővér mondott. Pl. kijártak folyton cigizni, császár után egy órával már kimászott az ágyból stb. Egyébként nem fognak veled kiabálni. Ha téged megnyugtatna fogadj legalább szülésznőt. Van a megyeiben cigány származású szülésznő (ha benne jobban megbízol), amikor én szültem ott volt, és nagyon kedves volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!