Ha esetleg sikerült teherbeesnem, muszáj a hőmnek változnia? Annyira reménykedem, hőmérőzök, de 36,2nél megáll :/ Van esély?
Ez nagyon alacsony. Valószínű, hogy még nem volt ovud, bár néhány mérésből ezt lehetetlen megmondani. Ha van peteérés, akkor a reggeli hő, amit mindig ugyanabban az időpontban kell mérni feljebb kúszik legalább 3-4 tized fokot. Enélkül, azaz peteérés nélkül nem lehet terhesség.
A ciklusod hányadik napján vagy? Rendszeresek a ciklusaid?
Úgy érzem miután 16 évesen átestem egy petefészek cisztán, 8hónapja egy missed ab-n akkor normális,ha minden apróságban a jelet próbálom keresni.
27.naposak a ciklusaim 18. Napon vagyok.
Értsem, és nagyon sajnálom!
De a hőmérőzésnek tényleg csak akkor van értelme, ha megfelelően csinálod. Anélkül nm ér semmit.
Sajnálom, hogy átestél ezeken. Érthető is, hogy minden tünetben szeretnél már babót látni...
Szerintem megoldás lehetne, ha tényleg elkezdenél hőmérőzni, akkor többet megtudnál a ciklusodról, az a nőgyógyászodnak is segítség lehet, hogy segíteni tudjon, ha babás leszel, ne veszítsd el Őt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!