21/22 anonim 

válasza:

Az EDA feltalálóját csak isteníteni tudom. 37. héten indított szülésem volt, maga a pokol :( Nem akartam kérni, de a szülésznőm rábeszélt, hogy az indított szülés jobban fáj, mint a magától indult szülés, jó lesz az az EDA, a gátat is lazítja. Igaza lett, onnantól érezhető, de teljesen elviselhető fájásaim lettek. A tágulás is felgyorsult, én se stresszeltem annyira. A kisfiam szívhangja viszont elromlott :( Így a vége császár lett, amit szintén EDA-ban végeztek el (csak nagyobb adagot kaptam + katétert). Júliusban fogok megint szülni, mindenképp kérek EDA-t.
22/22 A kérdező kommentje:
Akinek nem csaszarhoz adtak EDA-t a kitolashoz is kapott?
2014. márc. 27. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!