11/22 anonim 

válasza:

Nekem szuper volt az EDA, Nobel-díjat adnék a feltalálójának. 5 óra volt a szülés, ebből az utolsó 3 óra EDA-val. A fájdalom elmúlt, de az összehúzódásokat éreztem. A kitolás kb. 2 perc volt, és utána a varrás sem fájt.
Van összehasonlítási alapom, az első szülésem végig nagyon fájt, a kitolás hosszabb volt, a varrás pedig egyenesen borzasztó.
12/22 anonim 

válasza:

Burkot repesztettek,majd kérdezte a szülésznő hogy kérek e,mondtam hogy nem,erre mondta hogy ha beadja,hamar megszülök! Kaptam, nagyon jó volt,nem éreztem azt az iszonyú fájdalmat,csak enyhén,1,5óra alatt megszültem! Kitolási ingert is éreztem! Jó "döntés" volt! Margit kórházba szültem 6,5hónapja.
13/22 A kérdező kommentje:
11-es es te hol szultel? En a peterfyben fogok. Kaptal a kitolashoz is EDA-t? Vagy meg hatott, amit elotte adtak? Az a helyzet, hogy az elsot teljesen termeszetesen szultem, a kitolasig majd megorultem a fajdalomtol, a kitolaskor meg maguktol elmultak a fajasok. Az orvosnak ugy kelett kinyomni a babat, mert gozom nem volt mikot es mekkorat kell nyomni. De harmadik probalkozasra, igy is megszuletett a lanyom. Nem tudom, hogy aki EDA-t kap, miert tart nekik orakig ez a szakasz.
2014. márc. 22. 12:27
14/22 anonim 

válasza:

Még az EDA-ról elmondanám (Uzsokiban szültem) , hogy már szülőszobáról sem engedhetnek úgy ki, hogy benned van!
15/22 A kérdező kommentje:
Igen, en is ezt hallottam! Sott olyat is pl. a Peterfyrol, hogy 4 oranal tovabb nem hagynak vajudni egy kismamat. Legelabb is az en orvosom.
2014. márc. 22. 13:10
16/22 anonim 

válasza:

11-es vagyok. Péterfyben szültem, a kitolás tényleg 2 perc volt, két nyomás összesen. Ki lesz az orvosod? A 4 óra elég kevésnek tűnik, az én orvosom 12 órát szokott mondani.
17/22 A kérdező kommentje:
Kia
2014. márc. 23. 12:34
18/22 A kérdező kommentje:
Nekem meg a 12 tunik soknak, foleg, hogy a lanyom termeszetes uton 4,5 ora alatt meglett.
2014. márc. 23. 12:36
19/22 A kérdező kommentje:
A szuloszoban 2,5 orat toltottem.
2014. márc. 23. 12:37
20/22 anonim 

válasza:

Én is úgy tudom, hogy 12 órát hagynak vajúdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!