Letezik olyan h szules utan eltunik a mehszajseb?
Szia!
Márciusban szültem, októberben mütöttek méhszájsebbel. Nem tünik el a seb szülés után azt inkább tanácsosabb orvosilag kezeltetni mielött problémásabb lenne.
Koszonom a valaszokat!
Azert kerdeztem, mert a szuleszno mondta, hogy nem latott semmi rendelleneset a mehszajon szuleskor, a terhesseg elejen mondtak hogy van mehszajsebem, de sosem verzett, p2 volt a rakszures eredmenye is.
Meg nem erkezett el a 6 hetes kontrol, majd csak januarban, akkor rakerdezek...tenyleg , az faj?
Nekem meg pont fordítva van. Október végén szültem (2. baba), a terhesség alatt nem volt méhszájsebem, a szülés után összevarrták a méhszájat, a héten voltam 6 hetes kontrollon és mondta a doki, hogy majd leégeti. 3 hónap után kell mennem kenetvételre és akkor megmondja majd, hogy mikor égeti le. :(:( A 6 hetes egyébként nem fájt, legalábbis nekem nem, mondjuk én gátvédelemmel szültem.
Azt hozzá kell tennem, hogy az első terhességemnél végig mondta a doki, hogy méhszájsebem van szülés után megplasztikázta rá egy év múlva meg is műtötte :( Azóta tampont sem használtam sosem, mert állítólag attól is kijöhet újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!