Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki asztmásan? Igaz...

Szült valaki asztmásan? Igaz h öket császározzák?

Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 03:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem igaz :) sem nalam, sem az ismerős asztmás lányoknál nem merült fel ilyen
2014. márc. 11. 04:55
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
Ismerősömet asztma miatt császározták, de neki csak ürügy kellett hogy ne természetes úton szüljön... ezt találták.
2014. márc. 11. 06:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. A terhesség alatt többször kellett menni a szakorvoshoz ellenőrzésre, kaptam egy szakorvosi javaslatot szüléshez, ha fulladnék, mit kell velem tenniük. Ennyi történt. Maga az asztma nem ok a császárra.
2014. márc. 11. 08:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Kb. egy hónapja tettem fel hasonló kérdést. Engem is megnyugtattak, hogy csak ettől nem fognak császározni, hacsak nem kirívóan súlyos az asztma.

Közben kiderült, hogy nekem mégsem asztmám volt hanem tüdőgyulladásom, úgyhogy legalább eggyel kevesebb aggódni való.

2014. márc. 11. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Amikor én szültem, szült még egy nő aki asztmás volt, őt nem császározták :)
2014. márc. 11. 08:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is asztmàs vagyok, elég súlyos. Szóba sem került a csàszàr. Szülés alatt velem volt a gyógyszerem, de nem kellett hasznàlnom. Gond nélkül a vilàgra hoztam. :)
2014. ápr. 29. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!