Adtatok pénzt az orvosnak szülésnél?
ezért írtam ezt én is, csak mindig van pár kételkedő.
nekem a műtétnél éppen az érzéstelenítőt "felejtették el", majdnem el is maradt a műtét, mert aztán a doki meg üvöltözve közölte h így nem tud műteni, na erre már a drága műtősnő bele öntött a szemembe egy csomó érzéstelenítőt, de szal előtte nem! bizony, ez itt a magyar eü, szal észnél kell lenni nagyon, mert nekik semmi se fáj, ha nem tejelsz, tök simán meg is kínoznak és tűrd csak, azért vagy!
Sőt még egy sebészetre is emlékszem, ahol a doki ugyan beadta az érzéstelenítő injekciót, de aztán rögtön akart is neki állni varrni, majd amikor a borítékot megkapta, akkor persze jött a másik stílus, hogy "ezzel várjunk egy 10 percet, amíg hat az injekció". Csupán ennyi ... a lóvé előtt ugyan hol érdekelte őt, hogy tulképpen érzéstelenítés nélkül elkezd varrogatni?
Idevágó, tegnapi cikk:
11 nőgyógyászt ítéltek el hálapénz miatt
Index
2014. március 7., péntek 11:01 |
Tizenegy szülész-nőgyógyászt ítélt a Fővárosi Törvényszék pénteken első fokon egyenként kétmillió forint körüli pénzbüntetésre, mert hálapénzt kértek szülés levezetéséért, ami vesztegetésnek minősül. Egy szülésznő felfüggesztett szabadságveszést kapott, írja az MTI.
Az ügyben a Fővárosi Főügyészség a volt MÁV Kórház tizenegy nőgyógyász szakorvosa és két szülésznője ellen emelt vádat, mert 5000 illetve és 50 000 forint közötti összeget kértek a kismamáktól 2007 áprilisa és 2008 júliusa között legalább húsz esetben a szülés levezetéséért, vagy az érzéstelenítésért.
A vádlottak az eljárás során tagadták bűnösségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!