Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Adtatok pénzt az orvosnak...

Adtatok pénzt az orvosnak szülésnél?

Figyelt kérdés
Mi van akkor, ha nem adunk? Mennyit?
2014. márc. 8. 09:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ezért írtam ezt én is, csak mindig van pár kételkedő.

nekem a műtétnél éppen az érzéstelenítőt "felejtették el", majdnem el is maradt a műtét, mert aztán a doki meg üvöltözve közölte h így nem tud műteni, na erre már a drága műtősnő bele öntött a szemembe egy csomó érzéstelenítőt, de szal előtte nem! bizony, ez itt a magyar eü, szal észnél kell lenni nagyon, mert nekik semmi se fáj, ha nem tejelsz, tök simán meg is kínoznak és tűrd csak, azért vagy!

Sőt még egy sebészetre is emlékszem, ahol a doki ugyan beadta az érzéstelenítő injekciót, de aztán rögtön akart is neki állni varrni, majd amikor a borítékot megkapta, akkor persze jött a másik stílus, hogy "ezzel várjunk egy 10 percet, amíg hat az injekció". Csupán ennyi ... a lóvé előtt ugyan hol érdekelte őt, hogy tulképpen érzéstelenítés nélkül elkezd varrogatni?

2014. márc. 8. 12:53
 12/14 anonim ***** válasza:
nekem nem volt fogadott orvosom, és mindenki nagyon kedves volt. A szülésznő kapott pénzt, mert Ő nagyon sokat foglalkozott velem, szerettünk volna adni a dokinak is, de végül nem volt rá alkalmam (pedig császárral szültem), mert pont elment a kórházból. Soha nem fogom elfelejteni, hogy császár után bejött hozzánk megpuszilta a kisfiam, és megdicsért hogy milyen nyugodtan viseltem az egészet (voltak komplikációk). A szülésznő 10 ezer forintot kapott, de Ő sem akarta elfogadni, úgy dugtuk be a zsebébe. Ez egy olyan dolog, hogy valaki vagy szívből csinálja vagy nem... ez igaz a csecsemősökre is.
2014. márc. 8. 13:00
 13/14 anonim ***** válasza:
A világon senkinek nem adtam pénzt, ügyeletesnél szültem, komplikált, nehéz, elhúzódó szülésem volt, a végén császárral, mindenki nagyon-nagyon kedves volt, már szinte várakozáson felül kedvesek. Sem előtte, sem közben, sem utána nem kapott pénzt senki, elvből nem adok pénzt ilyenért.
2014. márc. 8. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Idevágó, tegnapi cikk:

11 nőgyógyászt ítéltek el hálapénz miatt

Index

2014. március 7., péntek 11:01 |

Tizenegy szülész-nőgyógyászt ítélt a Fővárosi Törvényszék pénteken első fokon egyenként kétmillió forint körüli pénzbüntetésre, mert hálapénzt kértek szülés levezetéséért, ami vesztegetésnek minősül. Egy szülésznő felfüggesztett szabadságveszést kapott, írja az MTI.

Az ügyben a Fővárosi Főügyészség a volt MÁV Kórház tizenegy nőgyógyász szakorvosa és két szülésznője ellen emelt vádat, mert 5000 illetve és 50 000 forint közötti összeget kértek a kismamáktól 2007 áprilisa és 2008 júliusa között legalább húsz esetben a szülés levezetéséért, vagy az érzéstelenítésért.

A vádlottak az eljárás során tagadták bűnösségüket.

2014. márc. 8. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!