Mennyit adtatok/adtok szülésnél a fogadott orvosnak és szülésznőnek?
Nálam annyiban speciális az eset, hogy nekem 10 éve ugyan az az orvosom. Hozzá járok terhes gondozásra is(magán), illetve bármikor felhívhatom és mindig nagyon segítőkész. A szülésznőt nem ismertem eddig, a dokim ajánlotta.
Ezek tükrében mennyit adnátok a szüléskor?
33 hetes kismama
Egyszerű:kérdezd meg tőle.Ha nem mond konkrétat, szerencséd van, ilyenkor kérdezz meg vkit, aki nemrég szült nála, h mennyit ad, aztán gondold át, neked van-e annyid.
Egyébként minek is kell pénzt adni???Mert a munkáját végzi?????És amúgy is fizetjük a TB-t???
Én speciel elítélem ezt az orvos-fogadósdit.Én nem fogadtam meg senkit.Igaz az ellátás hagyott némi kívánnivalót maga után.Undorító, hogy a gyerekem élete, és a sajátomé van egy pénzéhes szül.nőgygógyász kezében!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem kérdezd meg a dokidat, hogy mennyiért vállalja.(ez a legegyszerűbb, és szerintem ők sem tartják cikinek, főleg, ha elvárják...) Ált. Szolnokon 40-50 ezer körül szokták elvállalni. De az előző válaszoló, szerintem nagyon elrugaszkodott mi az, hogy MINIMUM 100 ezer. Hol élünk? Nekem a táppénzem 60 ezer Ft. (Pedig diplomás vagyok)Hogy, és miért kellene ennyit fizetni? Miért nem a babátokra költitek, ha ilyen sok van?
Szép és könnyű szülést kívánok. Üdv.
Szerintem ezek a 100ezres dolgok túlzás, még ha Budapestről beszélünk akkor is!
Én most szigetváron fogok szülni, a dokinak 30-at a szülésznőnek 15 ezret fogok adni! De amúgy már másodjára voltam nála uh-n és nem fogadott el pénzt és mégis nagyon gondoskodó!
Én csak ajánlani tudom a szigetvári kórházat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!