Mennyit adtatok/adtok szülésnél a fogadott orvosnak és
szülésznőnek?
Figyelt kérdés
Nálam annyiban speciális az eset, hogy nekem 10 éve ugyan az az orvosom. Hozzá járok terhes gondozásra is(magán), illetve bármikor felhívhatom és mindig nagyon segítőkész. A szülésznőt nem ismertem eddig, a dokim ajánlotta.
Az én orvosom nem mondott összeget( azt mondta, ha adok, adok, ha nem nem, Neki a legfontosabb, hogy minden rendben legyen), a magaánrendelésen 8000 Ft kér. (Én két hetente jártam hozzá, komplikált voltam:) )A szülésnél 40 00Ft -ot adtunk, a szülésznőm pedig 30 000Ft-ot kapott. Vácon szültem.
2009. dec. 27. 15:07
12/18 anonim válasza:
Dokija válogatja, van, aki tényleg 100 körül kér, van, aki a 40-ért is hálás. Általában a magánrendelési díj tízszeresét szokták adni, fogadott szülésnőnek a doki díjának kb. felét-harmadát. Aki nem akar fizetni, mehet az ügyeletre, legfeljebb rémálom lesz a szülése. Miután felfogadtad, pénzért, nem ciki megkérdezni, mennyi az annyi. Ha azt mondja, ahogy gondolod, akkor a pénztárcád döntsön, sokan eleve fix összeget kérnek érte. Csodálom, hogy a terhesgondozás elején ez nem lett tisztázva. A legtöbb doki kerek perec megmondja, hogy ennyi a havi díj a gondozásért, ennyi a szülés.
2009. dec. 27. 17:28
13/18 anonim válasza:
Az én magándokim soha szóba se hozta a szülés árát. 25 ezret kapott, a szülésznő semmit. Zalaegerszegen szültem. Teljes mértékben meg voltam velük elégedve.
2009. dec. 27. 19:03
14/18 anonim válasza:
Én első szülésemnél megkérdeztem a dokit.Ez Pesten volt.80 ezret mondott.Sokalltuk,nagyon.De itt Szolnokon is ennyiért vállalják,és milyenek a körülmények.....
Ott külön szoba volt,osztályvez.főorvos.Bármikor hívhattam.
12 órás vajúdás.Első szóra jött be este.Végig velem volt!
Nekem megérte.
Most Szolnokon szülök.Majd meglátjuk.:(
2009. dec. 28. 08:21
15/18 anonim válasza:
Szia, az én dokim nem magán és elvileg születésem óta ismerem :). Szoktam neki adni 5000 ft-ot minden második találkozás alkalmával. A szülésnél 50000-et fogok adni. A szülésznőm fogadott, neki 20000 fogok adni. Ennyi jut nekik. 31h.km.
2009. dec. 28. 15:20
16/18 anonim válasza:
nekem egy osztályvezető főorvos a dokim, és nagyon nehéz hozzá bekerülni, rendelésenként 7e-et kér, a szülésre nem mondott árat, de az orvos ismerősei igen. 200e a szülés (57 éves 3 szülészeti nőgyógyászati diplomával, amerikában praktizált vagy 5 évet, több ezer gyermeknek adott életet) drága, de egyszer szülök, és problémás terhességgel csak benne bízok
2009. dec. 30. 12:36
17/18 anonim válasza:
Én nagyon megvoltam elégedve vele,és a szűlésznővel is.Dokinak adtam 200000-ft-ot.Szűlésznőnek pedig 80000-ft.Megérdemelték.
2009. dec. 30. 13:08
18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm Mindenkinek a választ! Többetek javaslatára a legutóbbi találkozás során megkérdeztem. Nála is a vizit díj tízszerese.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!