Több évvel császár után volt valakinek ilyen panasza?
Figyelt kérdés
2010 év elején császároztak. Minden rendben volt. Minden úgy ment ahogy kellett, 2 éve viszont kezdődtek a bajok. A menzesznél nagyon fájt a császár helye, (2006ban ciszta miatt eltávolították az egyik petefészkemet) fáj a petefészkem és a méhem. Nem tulajdonítottam neki nagy dolgot, gondoltam sima menstruációs fájdalom, görcs, blabla. A doki szerint sem volt gond. Aztán kicsivel utánna jött olyan hogy már menzi előtt pár nappal és utánna is pár napig maradtak ezek a fájdalmak, felerősödtek, aztán már menzesz 2-3 napján lefektetett a dolog, legyengült hasizmok, az ágyon nem bírok felülni. Mostanra meg már olyan szinten vagyok hogy nonstop ( nem csak ha megjön) , a hónap minden napján ez van. Egy literes vizesflakont nem tudok arrébb rakni fájdalom nélkül. Ha esetleg a gyerekeim fel kell vennem, mert nem bírnak menni, utánna 2-3 napig fexem és szenvedek. Sajnos küldföldön élek 2 éve és azóta nem voltam nőgyògyásznál, és nem is szeretnék, ragaszkodom az otthoni dokimhoz, viszont még egy évig biztos nem megyek haza. Csak érdeklődnék van e valaki még így? Csak szeretnék megnyugodni, hogy nincs semmi gáz. :( és ha esetleg tudtok valami tippet adni hogy a fájdalom csillapítón kívül, milyen más módja lenne hogy ez lassan elmúljon, vagy legalább ne legyen már rosszabb. :( a tornát próbáltam, de ha az embernek az is sírással megy, hogy ülő helyzetből feláljon, felejtős a torna. :( a válaszokat nagyon szépen köszönöm.2014. márc. 7. 21:04
11/17 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók. A nagy fejmosás nyomására elmentem a helyi nőgyógyászhoz. Elég nehéz volt bejutni, felhívtam őket, hogy időpontot kèrjek. Egy idősebb ügyintéző felvette az adataim meg a problémáim, majd mondta hogy átlagos várakozási idő 8-10 nap, de ahogy neki elmondtam, elég fontos mert nagy lehet a baj, ezért konzultál a dokival és visszahívnak. Gondoltam kapok egy jóval hamarabbi időpontot. Nos, egy fityfenét. 8-10 nap ide vagy oda, meg hogy fontos, az időpont április4.re szól. Hiába rinyáltam a telefonba, a túloldalon csak azt hallottam hogy a doktorúrnak nagyon sok súlyosabb betege van, meg a sok veszélyeztetett kismama, ne várjam el hogy majd neki átrakja az időpontot csak hogy rámnézzen. Na jó, ha így nem megy, megy majd személyesen. Épp nagyon rosszul voltam, fogtam a 2 gyereket, irány a doki, időpont nélkül. 4 óra várakozás után be is jutottam a doktorúrhoz. Elmondtam a panaszaim, majd közölte, hogy ezek csak menstruációs görcsök, meg a front miatt fáj a császár heg. Mikor kérdeztem hogy esetleg nem e szeretne megvizsgálni, esetleg egy ultrahangot készíteni? A válasz az volt hogy nem lát nyomós okot hogy megvizsgáljon, megkérdezte élek e nemi életet, lehetek e terhes, mivel a válaszom nem volt, elhajtott, hogy neki most dolga van. Eléggé kiakadtam, hogy szerinte ez tök normális. :( a recepción megkérdeztem elő e jegyeztethetem magam az ingyenes rákszűrésre, gondoltam talán majd akkor kiderül, mire a recepciós közölte hogy természetesen, május végén még van néhány szabad időpont. Hát mind. Kértem időpontot, remélem a rákszűrés nem csak ennyiből fog álni mint ez a tegnapi vizsgálat. Hát remélem így már érthető hogy miért nem akartam itt orvoshoz menni. Sajnos anyagilag nem állok a legjobban, ha úgy lenne haza mennék egy kivizsgállásra. :(
2014. márc. 11. 12:18
12/17 anonim 

válasza:

És még sokan szidják a magyar egészségügyet......
13/17 A kérdező kommentje:
Utólsó válaszoló. - Nekem nem volt eddig semmi bajom a magyar egészségüggyel és ez sem ott történt most. Ahogy írtam külföldön élek, konkrétan Angliában. Úgyhogy sehol sem tökéletes. De hidd el, volt részem odahaza is sok mindenben, de amit itt megéltem az egészségügyben túl megy minden határon. :( és nem ez az egy esetem volt itt. :(
2014. márc. 11. 14:40
14/17 anonim 

válasza:

Gúnnyal írtam :) :(
Ehhez képest a magyar 5*
15/17 A kérdező kommentje:
Aztán visszaolvasva éreztem, hogy nem úgy gondoltad, de akkor már elküldtem a választ. :)
2014. márc. 11. 21:25
16/17 anonim 

válasza:

Szia! Nem tudom pontosan milyen orvosnál voltál Angliában, de javaslom keress fel egy sexual health clinic-et, ott biztosan tudnak segíteni
17/17 anonim 

válasza:

Nagyon elkeserítő, amit írsz, de ne hagyd annyiban! Minden jót kívánok, majd írj, hogy mire jutottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!