Szombathelyen császár utáni hüvelyi szülése volt valakinek?
Szia.Igaz nem Szombathelyen,hanem Miskolcon szültem császár után simán.7 év telt el a 2 szülés között,nem fogadtam sem orvost sem szülésznőt,mert az elsővel volt mindkettő teljesen feleslegesen,így csak beestem 3 perces fájásokkal mondtam,hogy császáros kórelőzményem van,igaz az ügyeletes doki összehúzta egy kicsit a szemét,aztán annyit mondott,hogy megúszom a gátvarrást,mert a betapintás miatt altatni fog.Szülés közben elakadt a baba,de olyan odaadással vigyáztak ránk, a doki dokiként a szülésznő bábaként viselkedett.Nagyon-nagyon rosszul nyomtam és nem szóltak rám durván vagy ilyesmi,mondogatták mit,hogy csináljak másképp.
Szupi volt.
Sajnos úgy tudom sok helyen csak akkor engedik a kismamát császár után simán szülni,ha igazán "tökös"dokit fog ki,mert sokan nem merik még bevállalni.Hát...ha sok jó nem is mondható el erről a régióról az mindenképp,hogy belevaló orvosaink és szülésznőink vannak.:)Mindenképp érdeklődj utána,mert kórháza és orvosa válogatja.
Én se Szombathelyen szültem.
Császár után még volt két hüvelyi szülésem. Egyik sajnos 36 hetes halott baba (tehát még komplikált is). Semmi gond nem volt, bár nálunk a betapintásnál nem altatnak, csak érzéstelenítenek.
Kérdezz, hogy mit szeretnél még tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!