Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szombathelyen császár utáni...

Szombathelyen császár utáni hüvelyi szülése volt valakinek?

Figyelt kérdés
Szülésznőt, esetleg dúlát fogadtatok? Az orvosok hogy álltak a kérdéshez? Mennyi idő telt el a két szülés között? Bármilyen tapasztalat érdekel! Köszönöm előre is!
2012. nov. 16. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.Igaz nem Szombathelyen,hanem Miskolcon szültem császár után simán.7 év telt el a 2 szülés között,nem fogadtam sem orvost sem szülésznőt,mert az elsővel volt mindkettő teljesen feleslegesen,így csak beestem 3 perces fájásokkal mondtam,hogy császáros kórelőzményem van,igaz az ügyeletes doki összehúzta egy kicsit a szemét,aztán annyit mondott,hogy megúszom a gátvarrást,mert a betapintás miatt altatni fog.Szülés közben elakadt a baba,de olyan odaadással vigyáztak ránk, a doki dokiként a szülésznő bábaként viselkedett.Nagyon-nagyon rosszul nyomtam és nem szóltak rám durván vagy ilyesmi,mondogatták mit,hogy csináljak másképp.

Szupi volt.

Sajnos úgy tudom sok helyen csak akkor engedik a kismamát császár után simán szülni,ha igazán "tökös"dokit fog ki,mert sokan nem merik még bevállalni.Hát...ha sok jó nem is mondható el erről a régióról az mindenképp,hogy belevaló orvosaink és szülésznőink vannak.:)Mindenképp érdeklődj utána,mert kórháza és orvosa válogatja.

2012. nov. 16. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Én se Szombathelyen szültem.

Császár után még volt két hüvelyi szülésem. Egyik sajnos 36 hetes halott baba (tehát még komplikált is). Semmi gond nem volt, bár nálunk a betapintásnál nem altatnak, csak érzéstelenítenek.

Kérdezz, hogy mit szeretnél még tudni.

2012. nov. 18. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! A barátnőm 1 éve szült spontán, előtte 3 évvel volt a császár. A Barabás dokinál szült, nagyon rendesek voltak, dúlát fogadott.
2012. nov. 19. 12:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves utolsó, azt meg tudod mondani, ki volt barátnőd dúlája?
2012. nov. 20. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!