Szombathelyen császár után, ha minden rendben van, hányadik nap engednek haza?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy most változott, 2007-ben szültem császárral, akkor 5. nap jöhettünk haza. Március 3.-án lesz a második császár:)2010. febr. 20. 14:45
1/6 anonim válasza:
én májusban szültem.5.nap volt akkor.Szerintem ez azóta nem változott.
2/6 anonim válasza:
juniusban szültem, természetes szülés után 72 óra,én péntek de-t szültem,hétfő reggel szabályosan kidobtak,a kismama aki velem volt,őt császár után 4.nap engedték el...csodálkoztam is rajta,mert a baba kezdett besárgulni,a csajszi meg elég rosszul volt..
3/6 anonim válasza:
Szombathelyet nem tudom. Engem péntek este 8kor császároztak, kedd reggel 8kor majdhogynem kidobtak a kórházból (kell másnak az ágy). Csak 10re ért oda a párom a ruhákkal, a nővér már akkor 5 percenként jött, hogy mikor megyek már, mert jönne áthúzni az ágyneműt. Miskolc, Megyei kórház...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elsőnek: De változott, épp ezért kérdeztem:) Nemsokára megtudom:D
2010. febr. 20. 17:36
5/6 Vilcsianyuja válasza:
Szia! Én dec. 9-én szültem Szhelyen, igaz, normál úton. A kórteremből a császáros anyukákat 4 nap után kiszórták, tömték beléjük a ricinust, ha nem jött meg a kaki időben, csak haza lehessen küldeni őket... Csurig volt az osztály, volt olyan, hogy nem tudták lehozni a kismamát fél napig a szülőszobáról, mert nem volt szabad ágy! Úgyhogy akkor is küldenek, ha nem kellene. Nekem is kezdett besárgulni a lányom, és vészesen fogyott, tejem nem indult meg, de utolsó éjjel megtáplálták, hogy a mérleg reggelre picit többet mutasson az esti súlyánál, és hazamehettünk. De nem bánom, jobb volt nekünk itthon :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) Én is ilyesmire gondoltam.
2010. febr. 21. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!