Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Több évvel császár után volt...

Több évvel császár után volt valakinek ilyen panasza?

Figyelt kérdés
2010 év elején császároztak. Minden rendben volt. Minden úgy ment ahogy kellett, 2 éve viszont kezdődtek a bajok. A menzesznél nagyon fájt a császár helye, (2006ban ciszta miatt eltávolították az egyik petefészkemet) fáj a petefészkem és a méhem. Nem tulajdonítottam neki nagy dolgot, gondoltam sima menstruációs fájdalom, görcs, blabla. A doki szerint sem volt gond. Aztán kicsivel utánna jött olyan hogy már menzi előtt pár nappal és utánna is pár napig maradtak ezek a fájdalmak, felerősödtek, aztán már menzesz 2-3 napján lefektetett a dolog, legyengült hasizmok, az ágyon nem bírok felülni. Mostanra meg már olyan szinten vagyok hogy nonstop ( nem csak ha megjön) , a hónap minden napján ez van. Egy literes vizesflakont nem tudok arrébb rakni fájdalom nélkül. Ha esetleg a gyerekeim fel kell vennem, mert nem bírnak menni, utánna 2-3 napig fexem és szenvedek. Sajnos küldföldön élek 2 éve és azóta nem voltam nőgyògyásznál, és nem is szeretnék, ragaszkodom az otthoni dokimhoz, viszont még egy évig biztos nem megyek haza. Csak érdeklődnék van e valaki még így? Csak szeretnék megnyugodni, hogy nincs semmi gáz. :( és ha esetleg tudtok valami tippet adni hogy a fájdalom csillapítón kívül, milyen más módja lenne hogy ez lassan elmúljon, vagy legalább ne legyen már rosszabb. :( a tornát próbáltam, de ha az embernek az is sírással megy, hogy ülő helyzetből feláljon, felejtős a torna. :( a válaszokat nagyon szépen köszönöm.
2014. márc. 7. 21:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de Te ezt tök komolyan gondolod, hogy ilyen panaszokkal nem vizsgáltatod ki magadat?????? A gyerekeidre nem gondolsz. Ez nem normális egyáltalán, nem beszélve az évenkénti rákszűrésről...... vérvétel, és ha nem is nőgyógyász, de belgyógyászhoz el kellene menned. És ha valami komoly bajod van, ami az elején gyógyítható lett volna, nem lehetsz ennyire felelőtlen. Nekem halt már meg fiatalon ismerősöm, mert 2 évet kihagyott a rákszűrésben......
2014. márc. 7. 21:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne szórakozz már!!! Ne az itthonidokidhoz ragaszkodj,hanem a gyerekeidhez,az életedhez! Amit írtál nagyon komolyan hangzik! Azonnal keresd fel a helyi klinikát ez nem várhat semennyit,nem hogy egy évet!!!
2014. márc. 7. 21:42
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy "csak" legyengült a hasizmod, lehet hasizomszétválástól elkezdve bármi más is. Szerinted normális, hogy egy vizesflakont nem tudsz félretenni? Milyen így az életed? Fel nem tudom fogni, hogy ilyen problémával miért nem akarsz orvoshoz menni. Ez még nem is az a kategória, amire azt mondanám, hogy ciki, mint egy aranyér, vagy hüvelygomba, bár azzal is el kell menni orvoshoz, de ez még ebbe a kategóriába se sorolható. A tornával lehet, hogy csak ártasz, orvoshoz menj azonnal!
2014. márc. 7. 21:50
 4/17 anonim ***** válasza:
A panaszok alapján akármi lehet, sérv, gyulladás, hasizomszétválás... ez nem tréfa, ha pl. hasnyálmirigygyulladás alakul ki, az sokszor még kezelés nélkül is halálhoz vezet.
2014. márc. 7. 22:20
 5/17 anonim ***** válasza:
*kezeléssel
2014. márc. 7. 22:21
 6/17 A kérdező kommentje:
bocsi ha felelötlennek tűnök, de sajnos félek dokihoz menni, mert sejtem hogy ebből kórház is lehet, de azt viszont nem tehetem meg, mert itthon a 2 gyerek és nincs kire hagynom. Szerintem az sem lenne megoldás ha elmennék dokihoz, mondaná hogy be kéne feküdnöm kórházba én meg finoman bezárnám a kisgyerekeim és mennék pihenni napokra, nem? szerintem nem kéne most felettem pálcát törni, bár biztos mindenki más megtudná ezt oldani. Sajnos én nem. És igen, gondolok a gyerekeimre, arra gondolok hogy inkább addig mellettük vagyok amíg lehet, nem pedig lazíttok a kórházba, miközbe a gyámügy elveszi őket és soha többet nem láthatom őket.
2014. márc. 7. 23:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, ne legyél már ilyen hülye! Nem mész orvoshoz, mert "lehet, hogy befektetnek?" És ha csak rendszeresen be kell járnod egy-egy órára valamilyen kezelésre? Vagy csak gyógyszert kell szedned? Inkább szenvedsz, meg mártírkodsz?

És olyan nincs, hogy nem tudod kire hagyni a gyerekeket! Babysitter? Szomszéd? Munkatárs? Csak vagy valakivel beszélő viszonyban, hátha tud valaki segíteni, ha nem is bízod rá a gyerekeket, hasznos tanácsot adhat, kihez fordulj.

És a gyámügy nem egy gyerekevő szörnyeteg, ami alig várja, hogy minél több gyereket elragadjon! Pont a családban maradást támogatják, mi több lehet, hogy segítséget adnak!

Melyik országban élsz?

Ne legyél már ilyen mamlasz, keress valami megoldást, és menj orvoshoz!

2014. márc. 8. 03:20
 8/17 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de a leírt problémából akár nemsokára a gyámügy tényleg beavatkozhat. Véglegesen, ha veled valami történik...... Apuka? Valaki aki itthonról addig kiutazhatna, ha esetleg kórház, de ezt vizsgálat nélkül kár előre borítékolni. Akárhol élsz külföldön, mindenhol jól működnek a kinti magyar közösségek, sokkal összetartóbbak a kint élő emberek, biztosan tud valaki segíteni.Iszonyat felelőtlen vagy.
2014. márc. 8. 07:58
 9/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de így kár volt tanácsot kérned! Lehet, hogy félsz amit még meg is értek, de attól nem félsz, hogy akkora a baj, hogy belehalsz? Akkor mi lesz a gyerekekkel? Leírtak alapján egyre súlyosabb a gond, mindenképp orvost igényel... itt senki sem Gyurcsók, hogy távgyógyításban rendbe hozzon...
2014. márc. 8. 08:06
 10/17 anonim ***** válasza:

Több, mint valószínű, hogy ez endometriózis, császárnél kikerül a hasüregbe méhnyálkahártya, megtapad, és úgy viselkedik, mint az élettani helyén, leválik, vérzik a ciklussal együtt, ezáltal gyulladást okoz.

MINÉL HAMARABB keress fel ezzel egy orvost, először is azért, hogy eldöntsék, erről van-e szó (ha tudsz, nézess valahol CEA-125-öt, valamilyen laborban), de ez nagyon típusos.

2014. márc. 8. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!