Mi a véleményetek a "tejfakasztó" bulikról? Szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
Nem tudom régen ki találta ki ezt a hülyeséget, engem konkrétan a hideg is kiráz ha belegondolok, hogy engem szinte még össze se varrtak, ott vagyok a kórházban kiszolgáltatottan vagy már jó esetben otthon és ezt úgy kell megünnepelni hogy míg én otthon alszok a fájdalmak után a párom leissza magát és bulizik, mert ezt így kell megünnepelni. EZ számomra visszataszító, aztán jön haza hozzám meg a babához piaszagúan...hát jól "bemutatkozik" a gyereknek az apja. Ez csak onnan jutott eszembe, hogy egyik ismerősömnek tegnap szült a párja és elhívta én páromat is tejfakasztóra ma este és belegondoltam ha én szülök majd (nyárra vagyok kiírva) biztos kiakadnék ha elmenne bulizgatni.2014. márc. 5. 14:56
41/43 anonim válasza:
Csak ellentétben egyesekkel, én nem tenyerelek a piros pacsira ha a sajátoméval nem egyező véleményt látok. És nem minősítettem senki kapcsolatát, csak az erre a kérdésre érkező válasza alapján.
42/43 anonim válasza:
miért olyan fontos nektek ez a pontozás?
43/43 anonim válasza:
Annyira boldog voltam a kislányom születésétől , hogy a Kórházban jól elvoltunk nagyon, örültem hogy a férjem is boldog és jól érzi magát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!