Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek a "tejfakasz...

Mi a véleményetek a "tejfakasztó" bulikról? Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Nem tudom régen ki találta ki ezt a hülyeséget, engem konkrétan a hideg is kiráz ha belegondolok, hogy engem szinte még össze se varrtak, ott vagyok a kórházban kiszolgáltatottan vagy már jó esetben otthon és ezt úgy kell megünnepelni hogy míg én otthon alszok a fájdalmak után a párom leissza magát és bulizik, mert ezt így kell megünnepelni. EZ számomra visszataszító, aztán jön haza hozzám meg a babához piaszagúan...hát jól "bemutatkozik" a gyereknek az apja. Ez csak onnan jutott eszembe, hogy egyik ismerősömnek tegnap szült a párja és elhívta én páromat is tejfakasztóra ma este és belegondoltam ha én szülök majd (nyárra vagyok kiírva) biztos kiakadnék ha elmenne bulizgatni.
2014. márc. 5. 14:56
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
46%
Az en parom is megunnepelte a fia szuleteset! O rettentoen gyuloli a korhazakat es mig a szuloszoban bent voltunk o nagyobb sokkot elt at mig en a 4 kilos gyerekem szultem meg. Fal feheren ulte/allta vegig a szulesem es fogta a kezem! Aztannikor kibujt sirt az oromtol illetve a megrazkodtatastol... csoda hogy megunnepelte?? :)) nem ertem miert kell toluk sajnalni?? Igaza van az egyik hozzaszolonak h kicsit sajnaltatod mar most magad h nem te vagy / leszel a kozpontba!!
2014. márc. 6. 10:04
 22/43 anonim ***** válasza:
63%

Tejfakasztó buli? Akkor az, ha nem a lerészegedésről szól. Ha elmennek piálni, akkor a gyerek születése csak egy újabb ok az ivásra.

Persze, tartson bulit, de legyen vállalható állapotban, mert ha a frissen szült anyukának kell valami, akkor azért tudjon segíteni.

Érdekes a nők lerészegedés nélkül is tudnak örülni a babának.

2014. márc. 6. 11:39
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerek van,egyiknél sem ment,végig velem volt,csak telefonáltam,h mi kell,már hozta is,akár éjjel is,ha részeg lett volna,ezt nem tudja megtenni,bár én nem haragudtam volna rá,de ő semmi pénzért nem ment volna,ezek az ő érvei,nem egy bulizós típus,inkább már túl családmániás
2014. márc. 6. 13:45
 24/43 anonim ***** válasza:
38%
Nem értem. Akkor miért szültök gyereket egy olyan pasinak, aki szerintetek csak okokat keres, hogy ihasson? Gondolom nem más nevében nyilatkoztok. :)
2014. márc. 6. 13:58
 25/43 anonim ***** válasza:
65%
21 es vagyok! Nem arral van szo h okot keresnek az ivasra!! Azota pl az en parom nem nagyon ivott es 3 eves a gyerek! De mond mar meg kedves utolso te neked miert faj pl ha tejfakasztot csinalnak???? Nem ertek egy par not komolyan...
2014. márc. 6. 14:48
 26/43 anonim ***** válasza:
71%
5. vagyok. Hol olvastál olyat, hogy bárkinek a férje okot keresne az ivásra? Engem nem zavart, hogy a férjem tartott tejfakasztót, akit zavar, az beszélje meg a férjével. De azért ne írjatok már olyat, hogy mindegy milyen, csak alkalom legyen az ivásra. Jó, hogy nem rögtön alkoholista az a férfi, aki megünnepelte a gyereke születését.
2014. márc. 6. 14:54
 27/43 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk annyi volt, h aznap este mikor megszültem, a nagymamák-nagypapák na és persze az apuka bontottak egy üveg pezsgőt és koccintottak.
2014. márc. 6. 14:56
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
1. válaszoló vagyok. Szerintem az a gond, hogy itt mindenki le van pontozva, akinek a férje nem akart ilyen bulit. Én senkit sem bántottam, csak szimplán leírtam, hogy a férjem nem akart, fel sem merült, mert nem szokás a mifelénk, iszogatás és ünneplés volt, de nem az az igazi tejfakasztó buli. Mégis... aki ezen az oldalon áll, olyan véleményekkel szembesül, mintha mi nem engedtük volna...
2014. márc. 6. 15:03
 29/43 anonim ***** válasza:
23%
5. vagyok. Én nem pontoztam, nincs semmi értelme, nem kell ezt egyformán gondolni. Egyébként engem is lepontoztak, de nem igazán érdekel. A kérdést, ha elolvasod, akkor viszont látod, hogy a Kérdező bizony konkrétan meg fogja tiltani a tejfakasztót a férjének, még ha lenne is kedve hozzá, csak mert nem ő lenne a középpontban egy este erejéig. Ezért is írtam, hogy egy kissé hisztis és ezt tartom is, akkor is, ha újra lepontoz.
2014. márc. 6. 15:12
 30/43 anonim ***** válasza:
49%
Idézni nem fogok, olvassatok vissza. Rögtön 5 embert mondok, aki sajnál a férjétől egy lerészegedést is: 1es, 4es, 13as, 17es, 22es válaszoló. Ők nem bírják elviselni, hogy a férjük jól érezze magát. Ha ájultra akarja inni magát hát igya, nem értem mi a baj a nagy berúgásokkal. :)
2014. márc. 6. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!