Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek a "tejfakasz...

Mi a véleményetek a "tejfakasztó" bulikról? Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Nem tudom régen ki találta ki ezt a hülyeséget, engem konkrétan a hideg is kiráz ha belegondolok, hogy engem szinte még össze se varrtak, ott vagyok a kórházban kiszolgáltatottan vagy már jó esetben otthon és ezt úgy kell megünnepelni hogy míg én otthon alszok a fájdalmak után a párom leissza magát és bulizik, mert ezt így kell megünnepelni. EZ számomra visszataszító, aztán jön haza hozzám meg a babához piaszagúan...hát jól "bemutatkozik" a gyereknek az apja. Ez csak onnan jutott eszembe, hogy egyik ismerősömnek tegnap szült a párja és elhívta én páromat is tejfakasztóra ma este és belegondoltam ha én szülök majd (nyárra vagyok kiírva) biztos kiakadnék ha elmenne bulizgatni.
2014. márc. 5. 14:56
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
27%
Megnéztem és a 17-es és 22-es válaszolók valóban sajnálják a szórakozást a férjüktől, a többieknél én nem olvastam ilyet. Ha megnézi az ember, mindkét esetben színtiszta önzőség az ok. Nehogy már a pasinak jó legyen, mikor ők szenvednek a kórházban. Érdekes hozzáállás, de az ő dolguk (meg a férjüké, ha ezt hagyják). Szép napot mindenkinek.
2014. márc. 6. 15:31
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

30. válaszoló! 1. vagyok: hol írtam én olyat, hogy sajnálok a férjemtől egy lerészegedést???!!!

15 éve vagyunk együtt, egyszer ivott annyit, hogy rosszul volt utána. MAGÁTÓL NEM AKAR LERÉSZEGEDNI. Felőlem mehetett volna bulizni utána, de nem akart. Másodjára pedig végképp nem, nem is lett volna egyszerű, mert ő vigyázott a 1,5 éves kislányunkra...

2014. márc. 6. 15:36
 33/43 anonim ***** válasza:
85%

Nahát, csak kell ide írnom véleményt, es máris sok önjelölt pszichológus megmondja, hogy milyen ember vagyok, és milyen a kapcsolatom a férjemmel. Persze értelmezni is kellene a válaszokat, nemcsak olvasni.

További jó szórakozást.

2014. márc. 6. 15:37
 34/43 anonim ***** válasza:
13%

"A koccintás persze alap, de nem részegség."

"ivásban vezetik le a saját feszültségeiket."

"a normális buliról van szó,nem arról,hogy igyuk magunkat részegre"

Nekem ez nem úgy tűnik, mintha támogatnák a dolgot, sőt. A férfiak szeretnek néha berúgni, nehogy már az asszony mondja meg, hogy mennyit igyanak, amikor ők ott sincsenek.

2014. márc. 6. 15:37
 35/43 anonim ***** válasza:
74%

"A koccintás persze alap, de nem részegség." - tőlem származik.

Hidd el, vannak ilyen férfiak, akik nem akarnak berúgni, többek között az én férjem is ilyen. Szoktunk inni rendszeresen alkoholt, a férjem esténként egy-egy előreláthatólag nehéz vacsora előtt, vagy egy nehéz munkanap után iszik egy kis pohár pálinkát, vagy vacsi után egy-egy pohár bort velem együtt, és kész. Berúgni nem akar. És igen, örülök neki, hogy ilyen, de magától az, én sosem kértem. Ha szerinted az összes férfi be akar rúgni időnként, és ne az asszony mondja meg, mennyit igyon... - nem cserélnék veled.

2014. márc. 6. 15:54
 36/43 anonim ***** válasza:
15%
Már bocsánat, de nem tetted hozzá, hogy ez a férjed véleménye. Ezért írtam, hogy ne más nevében nyilatkozzunk.
2014. márc. 6. 15:57
 37/43 anonim ***** válasza:
70%

17-es vagyok. Sajnálja a t.k.m a párjától azt hogy jól érezze magát, csak amíg ő pl. hányós-f.sós vírussal itthon fetreng, addig én sem megyek el bulizni. Vagy ha kórházban van, vagy ha meghalt vmelyik hozzátartozója. Szolidaritásból, menjenek máskor (a baba megszületése után én is elzavartam hetente a páromat, amikor épp nem volt itthon rá nagy szükség). A gyerek megszületése nem csak az apukának nagy esemény, nem csak neki kell(ene) feldolgozni, szóval én egy kicsit egyoldalúnak érzem ezt a tejfakasztó-dolgot. Olyat is hallottam már, hogy tejfakasztó címszóval elment egy társaság, hülyére itták magukat, a friss apuka pedig megpróbált felszedni valami szórakozóhelyen egy nőt. Gondolom, neki is járt a kikapcsolódás. Ünnepeljenek, normálisan, ha már tényleg muszáj, igyanak az friss család egészségére, gratuláljanak az apukának (is), de szerintem teljesen nem illő dolog a baba megszületését ürügyként arra használni, hogy az asztal alá igya magát a társaság. Másnap meg ha kell valami a kórházban az anyukának, hívja inkább másik hozzátartozóját, mert az apuka olyan másnapos, hogy felkelni nem bír, használhatatlan... Amúgy is a mértékletes szórakozás híve vagyok, bár hihetetlen, voltam a másik oldalon is ebből a szempontból.

Amúgy a legtöbb ismerősünk, akinél tejfakasztó volt, sehol nem volt oltári nagy csinnadratta, inkább csak összejövetel.

2014. márc. 6. 16:05
 38/43 anonim ***** válasza:
79%
Ja, amúgy, kb. undorodom azoktól a pasiktól, akik a földig isszák magukat. A párom sem ez a kategória, egy évben kb. 1-szer spicces.
2014. márc. 6. 16:08
 39/43 anonim ***** válasza:
45%
Mint ahogy az enyém is, de azt az alkalmat nem én határozom meg, hogy mikor lehet.
2014. márc. 6. 16:12
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
A ti kapcsolatok, a ti szabályaitok. Ez meg a miénk...Nyilván nem fogunk rajta változtatni csak azért, hogy neked tessen.
2014. márc. 6. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!