Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek a "tejfakasz...

Mi a véleményetek a "tejfakasztó" bulikról? Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Nem tudom régen ki találta ki ezt a hülyeséget, engem konkrétan a hideg is kiráz ha belegondolok, hogy engem szinte még össze se varrtak, ott vagyok a kórházban kiszolgáltatottan vagy már jó esetben otthon és ezt úgy kell megünnepelni hogy míg én otthon alszok a fájdalmak után a párom leissza magát és bulizik, mert ezt így kell megünnepelni. EZ számomra visszataszító, aztán jön haza hozzám meg a babához piaszagúan...hát jól "bemutatkozik" a gyereknek az apja. Ez csak onnan jutott eszembe, hogy egyik ismerősömnek tegnap szült a párja és elhívta én páromat is tejfakasztóra ma este és belegondoltam ha én szülök majd (nyárra vagyok kiírva) biztos kiakadnék ha elmenne bulizgatni.
2014. márc. 5. 14:56
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Ooo hát nem igy kell ezt felfogni... Mi a barátnőimmel megbeszéltük ha már nem szoptatok tartunk egy apaszto bulit! Ennyi. Apa bulizott eccer most anya jön.
2014. márc. 5. 15:32
 12/43 A kérdező kommentje:
Ha vannak tényleg jó barátok akik ahogy itt írta is valaki az anyukánál is ott szurkoltak az oké egy két ismerőssel beülnek valahova, isznak a baba egészségére pár pohárral az oké. Én ezt a nagy partyzást nem értem tejfakasztókor, mikor olyanokat is elhívnak aki a terhesség alatt rá se nyitotta az anyukára az ajtót, nem is érdeklődtek de a tejfakasztó az nagy buli...enneél az ismerősömnél meg pont azt érzem hogy csak kifogás neki a piálásra...
2014. márc. 5. 15:38
 13/43 anonim ***** válasza:
50%

Én nem éreztem magam kiszolgáltatva a kórházba..:/

ha normális buliról van szó,nem arról,hogy igyuk magunkat részegre,akkor sztem semmi baj a bulival,még akkor se ha nem közeli haverok vannak ott.Azért a férfiaknál máshogy működik a kapcsolattartás.Én férjemnek van olyan barátja,akivel kb 1 éve nem találkozott,de bármikor beülne vele egy sörre akárhova.

Amúgy bocsi,nem kötözködni akarok,de úgy érzem kicsit,hogy már előre sajnáltatod magad a szülés miatt...Jobb ha most hozzászoksz a gondolathoz,hogy szülés után elég sokszor előfordul majd,hogy Te otthon vagy míg a férjed esetleg máshol jól érzi majd magát.És itt nem kell bulizásra gondolni,csak esetleg összefut a haverjával,stb.

2014. márc. 5. 15:47
 14/43 anonim ***** válasza:
52%
Hát pont ez az. Hogy a terhes nőkhöz már hozzá se mernek szólni a férjeik, mert mindenből hisztit csinálnak. És ezért okokat kell kitalálniuk ha néha el akarnak menni szórakozni.
2014. márc. 5. 16:01
 15/43 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy ja, attól, hogy én a kórházban vagyok a férjem miért üljön otthon magányosan? Nekem rendes, segítőkész férjem van, aki él-hal a családjáért. Na nehogy már egy ilyen apróságon fenn akadjak. Ünnepelje csak meg a gyermekét ha így akarja. Csak aztán holnap szaladjon hozzám a kórházba. :-)
2014. márc. 5. 16:10
 16/43 anonim ***** válasza:
66%
Ezt nem kicsit reagálod túl. Miért kellene, hogy olyan emberek menjenek a tejfakasztó buliba akik téged látogattak a terhességed alatt? Miért fáj annyira neked, hogy ez az este nem rólad fog szólni, nem te leszel a középpontban? Azzal hogy még azt is meg akarod határozni a párod számára, hogy ki az a két ember akivel "koccinthat" a megszületett gyereke egészségére igazi házisárkánnyá tesz. Hagyd had menjen ünnepeljen, büszkélkedjen a gyerekkel. Ne akarj zsarnokoskodni.
2014. márc. 5. 16:37
 17/43 anonim ***** válasza:
57%

Ha tejfakasztó buli címszó alatt padlóig issza magát a társaság, azt nekem sem tetszik. Meg ha másnap még pia szagúan megy be az apuka a kórházba, nekem ez visszataszító. De ha átmennek a barátai, isznak egyet a mama-baba egészségére, az oké. Akkor tartanám elfogadhatóbbnak a dolgot, ha az anyukának is szerveznének babaváró partit,vagy valami hasonlót. Nálunk 2 ember volt a páromon kívül, és nem volt nagy ivászat, meg is mondtam neki hogy másnaposan be ne merjen jönni a kórházba.

Összességében én megszüntetném. Én ott fekszem a kórházban összestoppolva, kimerülten, mindenem fáj, az apuka meg igyon és bulizzon? Nem tetszik, na. Még akkor sem ha rajtam az nem segít, ha ő egyedül kuksol valahol.

2014. márc. 5. 16:58
 18/43 anonim ***** válasza:
77%
Ó de túl van ez is reagálva. Nekem tartott a párom jó nagyot, aztán mikor hazajöttem a kórházból ahogyan csak tudott körülugrált minket a babával. 2 hétig otthon tudott lenni velünk és ajándékba kaptam egy fülbevalót is. Na ezek után már nehogy én duhajkodjak már, hogy volt egy bulis estéje, ami róla szólt és arról, hogy apuka lett!
2014. márc. 5. 17:32
 19/43 anonim ***** válasza:
78%

Pénteki napon szültem.A férjem szombaton tartotta a tejfakasztó bulit,amíg én a kórházban voltam.

Meghívta a család férfi tagjait,illetve pár barátot,aki velünk örültek,amikor kiderült hogy babát várunk.

Kb.10-en voltak.Ettek,ittak,mulattak itthon.

Egyáltalán nem bántam!Mondtam is,hogy biztos azért szoptatok még mindig,mert túl jól sikerült a tejfakasztó buli.Szombat estétől,vasárnap délig tartott. :D

15 hónapja szoptatok,és még mindig ömlik a tejem xd

2014. márc. 5. 17:44
 20/43 anonim ***** válasza:
48%
Úgy látszik, ha valaki férje itt nem csípi a piálást, az lepontozással jár...
2014. márc. 5. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!