Szülés utáni első fél évben hogy alakult a ciklusod? Mikor jött meg először és mennyire lett rendszeres?
Figyelt kérdés
Szoptattál?2014. febr. 23. 09:14
1/10 anonim válasza:
Sajnos nem volt elég tejem, és elapadt 2,5 hónap után.
Ahogy 3 hónapot betöltötte, tehát szoptatás után fél hónappal megjött.
Nekem érdekes módon rendszeres, igaz csak azzal együtt 3x volt meg.
De napra pontosan 28 naponként.
2/10 anonim válasza:
Sehogy. Szoptattam. Mindkét gyereknél 2-3 héttel azután jött jött meg először, hogy abbahagyták a szopizást.
3/10 anonim válasza:
Én is szoptattam, igény szerint, nagyon sokat szopizott a fiam. Mikor ő 6 hetes lett, már megjött.. Szülés előtt se volt valami rendszeres a menzeszem, most sem az, pedig már másfél éves a fiam. De megjött minden hónapban változó késéssel.
4/10 anonim válasza:
4 hónapos volt a lányom, amikor megjött először, 9 hónapos korig szoptattam. Beállt egyből rendszeresre, mint teherbe esés előtt. Igaz az első 3-4 alkalommal nagyon erős és görcsölős volt a vérzésem, de aztán szépen normalizálódott ez is.
5/10 anonim válasza:
4 hónapig szoptattam, szülés után 7 hónappal jött meg először. Be is állt egyből, 28-30 napos ciklusokra.
6/10 anonim válasza:
Első gyereknél 8 , másodiknál 12 hónapra jött meg, mindkettővel szoptattam még , és ugyanolyan rendszertelen lett, mint előtte volt.
7/10 anonim válasza:
Kisfiam 2,5 hónapos koráig tudtam csak szoptatni, majd 4 hónapos koráig még fejtem, de utána teljesen elapadt a tejem, ezután meg is jött egyből, és azóta is pontosan 28 napra. Egy ideje már újra fogamzásgátlót szedek, de míg nem szedtem, addig is pontos volt a ciklusom.
8/10 anonim válasza:
8 hónappal szülés után jött meg, 12 hónapig szoptattam. A 28 napos ciklusomból 27 napos lett, de csak 2szer jött meg, mert aztán jött a kistesó :)
9/10 anonim válasza:
7 héttel szülés után, még szoptattam amikor megjött.
10/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, eddig még eéűlég rendszertelenek 4 hónapja szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!