Milyen volt amikor szülés után megjött az első menszeszetek? Azonnal rendszeres?
Szia!
Ha csak kicsit barnázol, akkor nem utalhat véletlenül terhességre?! Csinálj tesztet! Én nem tudtam a kislányomat szoptatni, így rendesen a szülési vérzés elmúltával 6 hét végén meg is jött a menszeszem! Nekem szülés óta, onnan tudom, hogy megjön, mert előtte két nappal a vajúdás fájdalmak gyötörnek az első 3-kor nagyon erős vérzésem volt, most már talán kevesebb!! De tény nekem a szülés előtt alig érezhető volt, most meg kész gyötrelem:(!
Boldog babázást kívánok szintén 8 hónapos anyuka!
Szia, lehet rá esély,mert megszakitással védekeztünk.
Sajnos már a derekam is fáj és most nem tudom hogy megakar jönni vagy mi van?
Olvastam h a méhen kivüli terhesség jelei is ezek, félek.
Szia!
Nekem szülés után 6 héttel jött meg az első mensesem (2 évig szoptattam), a következő kimaradt, és a 3. (a kimaradhoz képest) pontosan ciklusidőban megjött. Onnantól kezdve mindig megvolt (viszonylag pontosan). Ami fura volt, hogy sokkal erősebb és intenzívebb volt kb fél-1 évig, aztán "normalozálódott".
Üdv!
Nekem 7 héttel a szülés után megjött, de 2-szer annyi ideig tartott, és 2-sze annyi vér volt.
2-szorra egy kicsit 2-3 napot késett, de megjött, akkor már egy fokkal enyhébb volt.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek,rendesek vagytok.
Reggel csinálok tesztet és megirom mi az eredmény.
negativat teszteltem, nincs baba
mindenkinek köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!