Ha szüléskor nincs probléma és jól vagyok, hazaengednek a kórházból saját felelősségre?
Utálom a kórházat, idegen helyen sosem tudok se aludni, se wc-zni, zavar mások jelenléte is stb.
Nincs fogadott dokim, így biztos 6 ágyas kórteremben lennék, mert a 3 ágyasba a protekciósokat rakják.
Viszont a kórháztól csak pár háznyira lakok, 3 óránként még akár szoptatni is át tudnék menni a babához (a babát akár bent hagynám a kórházban ha azt javasolják, mert besárgulhat stb.).
Ilyen esetben engedélyezhetik, hogy ne kelljen bent feküdnöm?
Hajjaj.
Semmit nem kell fizetni az ambuláns szülésért. A kórház nem kapja meg a teljes támogatást, de amennyiben fizeted a járulékot SENKI nem kérhet érte pénzt tőled. Ha ezt teszik, akkor büntetőjogi felelősségük van ebben a tekintetben. A férjemék klinikáján rengetegen szülnek ambulánsan SOHASOHASOHA nem kell érte fizetni.
12. voltam
Látom el se olvasod a komenteket.
Irták többen hogy menj fizetős-VIP szobába!!!! az szinte olyan mint egy hotelszoba.ezzel mi bajod lenne????innentöl már csak kifogás amiket irsz...
Próbálj kérni privát szobát.
Ha jól tudom 24 óra múlva saját felelősségre elmehetsz, de ahol én voltam ott 48 óra múlva lehetett távozni, hétfőn szültem szerdán mehettem haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!