Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek is indult így a szülés?

Nektek is indult így a szülés?

Figyelt kérdés
2-3 napja sokkal jobban elkezdtem vizesedni,tegnap már többet voltam wc-n eddig szorulással küzdöttem,ma még nem ettem de már 2x voltam wc-n.A kisbabám már nagyon régen mocorgott reggeltől estig folyamatosan de tegnap reggeltől meg sem áll a pocakban.Ma olyan gyengének álmosnak érzem magam,és tegnap a jóslók 10-20 percesek voltak 1 órán keresztül.Szerintetek a hétvégén lehet valami?38 hetes vagyok
2014. febr. 20. 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem már nagyon közel vagy hozzá. De hallottam már olyat, hogy innentől még 1-2 hétig is kihúzták.

Nekem az utolsó hetekben voltak jóslóim. Illetve az utolsó napokban olyan szinten kimerült voltam, hogy alig tudtam már mozogni, látványosan lelassultam és nagyon rosszul is néztem ki.

2014. febr. 20. 11:19
 2/3 anonim válasza:

Szia! En a 37.heten szultem, elotte levo napokban gyakran voltak joslo fajasaim es nagyon faradtnak ereztem magamat.. ugyszinten szorulassal kuzdottem, ami a vegere sem lett jobb. Baboca keveset mozgott mar a pocakban, de korabban sem volt izgo-mozgo.

Gratulalok a kisbabadhoz es talan kikaratezza magat a hetvegere. :)

2014. febr. 20. 12:53
 3/3 A kérdező kommentje:
hátha,nagyon bízom benne:)
2014. febr. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!