3x szültem, mindig burokrepesztés után véreztem csak. Az első burokrepitől 10 órára lett meg, második 4 órára, harmadik 1 órára.
Ha vérzel, menj kórházba, mert akát lepényleválástól is lehet, az pedig életveszélyes a babának.
1.fiamnál úgy egy tisztasági betétnyi vérzés volt. Nagyon megijedtem, nem tudtam mi az. Hajnalban történt, mentünk be a kórházba. Elötte éjszaka már voltak enyhe fájásaim de nagyon-nagyon rendszertelenül. volt, hogy 10 percenként, volt hogy 40 perc is eltelt két fájás között. Hajnalba a vér felfedezése után azonnal bementünk, bentfogtak. Azt mondták tágulásos vérzés. 11 órakor kezdődött ugyazan, ami éjszaka is volt. Este 6-kor kezdődött a durva fájás. Akkor burkot repesztettek és éjjel 02:30-kor született meg a fiam. Jó hosszú volt, és tágítani is kellett. :-(
2. fiamnál tök ugyanze a sztori , csak rövidebb ideig tartott. Éjjel fájdogált, reggel vérzés , irány a kórház, azonnal burokrepesztés d.e 11-től durva fájások, fél 3-kor már a kezembe volt a bébi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!