Mi lehet ez? Nyakdugo? Tagulasi verzes? Voltbmar valakinek ilyen?
Nyákdugó egy darabja+ tágulási vérzés. Nagyon jó, hiszen már itt az idő.
Szülésznőm szerint ilyenkor 72 órán belül beindul a szülés.
Nekem is így volt, mindháromszor.
Szép szülést!
Ilyen hamar?
Engem 41+6-ig hagytak.
Remélem nem kerül rá sor!
Hajrá!
Valószínű, hogy tágulásos vérzés. De azért figyeld, mert ha vér jön, azonnal indulás a kórházba!
A holmid most már legyen kész és kézközelben.
Szép és gyors szülést kívánok! (Jaj, de izgi!:D)
Ha össze is bújtok, óvszert használjatok, mert ha nyílik a méhszáj, nehogy feljusson valami fertőzés véletlenül.
Én már nem vennék fürdőt ez okból, inkább zuhanyozz. Hidd el, hamarosan babázol mindenféle erőltetés nélkül is! :)
Utolsó!
Ha óvszert húznak, akkor semmi értelme az egésznek! (Legalábbis szülésindítás szempontjából :)
A spermában levő prosztaglandin hormonnak méhszáj puhító hatása van, ehhez viszont a méhszájhoz kell jutnia valahogy, óvszerrel ez nem fog menni...
Nekem is és számtalan más nőnek ezért javasolja az orvosa is ilyen helyzetekben.
(Én még a bábakoktélt is megittam orvosom javaslatára, igaz én akkor már betöltött 41-en voltam...)
Lehet, hogy szülésindításból nincs haszna, de annak mi haszna van, ha véletlenül fertőzést kap? Már nyílik a méhszáj, tehát a kérdezőnek már nincs szüksége erre a praktikára.
Nem hiszem, hogy sok ideje lehet hátra, annyi, hogy egyelőre nincsenek fájásai, nem folyt el a magzatvíz, de a szülés várhatóan 1-2 napon belül beindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!