Mi lehet ez? Nyakdugo? Tagulasi verzes? Voltbmar valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
Delelott voltam orvosnal vizsgalaton. Azt mondtak a mehszaj 2111. Delutan eszre vettem a wc-ben kb cseresznyemag nagysagu veres darabkakat. Azota halvany rozsaszines lesz a wc papir. 40+2 km2013. júl. 7. 18:58
11/13 A kérdező kommentje:
Csak annyira surgos a dolog hogy ne a doki inditsa meg. Apa most mar meghatralt azt mondja nem meri :) Az az 1-2 nap meg belefer :)
2013. júl. 7. 23:08
12/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Hogy állnak a dolgok tegnap óta? Amiatt kérdezem, mert tegnap nekem is elment a nyákdugó, és hajnalban elég erősen véreztem. Bementem a kórházba, és mondták, hogy tágulásos vérzés. Hazaengedtek, itthon megint véreztem. A következő vérzésnél befektetnek. A főorvos szerint mindenórás vagyok. (39+4) már nagyon túl lennék rajta:) remélem innen már hamarosan kezdődik!
13/13 A kérdező kommentje:
Nalam a rozsaszin folyas is abba maradt es ugy ment a mai nap tovabb mintha nem is tortent volna semmi :(
2013. júl. 8. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!