5 hét múlva szülök, és már nagyon izgulok! Hogyan üthetném el az időt, h még gyorsabban elteljen az idő, mert már nagyon várom, hogy megszülessen a kisfiam?!
Csupa olyannal foglalkozz, amit aztán 1-2 hónapig biztosan nem tudsz megtenni, de lehet, hogy fél évig sem.
Ötletek:
- látogasd végig a rokonokat, barátokat,
- ülj be fodrászhoz, kozmetikushoz....,
- kirándulj egy könnyű útra,
- rendezgesd, takarítsd a lakást és a babaszobát,
- olvass regényeket, újságokat, vagy egyszerűen babákról szóló cikkeket,
- keresd fel a kisbabás ismerősöket, hogy tapasztalj valamit abból, ami rád vár,
- szervezd meg, ki milyen teendőkben fog segíteni, ha 1-2 hónapig a babával leszel elfoglalva................
A főzés akkor is jó, ha van aki főz hazaéréskor, mert akkor előveszed, amikor már "abbamarad" a főző segítség. nekem mindkét babámnál nagyon bejött, megtömtem a fagyasztót, és amikor egy hónap után a rokonság nem küldte a kész kaját (örök hála nekik!) akkor jó volt előszedegetni...
Türelmes várakozást!
Szia, En 34 hetes vagyok,de meg egy percig sem ereztem ugy hogy unalmasan telnenek a napjaim. Talan mert az elso baba es meg dolgozom is. Alig varom hogy ev vege legyen es vegre elkezdhessem a szabadsagom.
En a szulesre keszulok fel szabadidomben, terhes jogara jarok, elokeszito CD-t hallgatok ami a relaxaciot segiti a konnyu szules erdekeben.
Ezen kivul az internetes aruhazok karacsonyi ajanlatai bujom hogy a hianyzo dolgokat beszerezzem vagy csak cikkeket olvasok a baba elso heteirol. (pl Suttogo..)
Meg a babaruhak mosasat, vasalasat egyaltalan nem kezdtem el mert koran van, de az is szep melo lesz.
Kellemes babavarast es hasznald ki az utolso pocakos heteidet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!