Ki jöjjön be velem? Alig várom már, hogy megszülessen a babám, de nagyon félek.
Az én párom meg be is akar jönni meg nem is, én mondtam neki majd ott a helyszinen amikor már ott vagyunk majd akkor eldönti mit akar csinálni.:) Én meg ugy vagyok vele ha bejön úgy is jó ha nem ugy is, de anyát vagy valameik tesomat nem akarom hívni inkább megyek egyedül.
Ha van nagyon jó barátnőd főleg ha már ő is szült kérdezd meg őt, nekem jönne a barátnőm de én őt sem akarom hogy bent legyen, vagy a párom vagy senki. De hát mindenki másképp gondolja:)))
34 hetes kismama
Ha majd a férjemmel mi is itt tartunk, akkor ő fog velem bejönni, viszont semmi esetre sem fogja megnézni az "alsó részeket". Csak bátorítani jön majd, de én sem tudnám elviselni, hogy "azt" lássa. Ja, és szerintem ő rosszul is lenne...:)
Van egy barátnőm, nála is így volt, nem látott semmi "csúnyát" az apuka, de végig ott volt és szorongatták egymás kezét.
Boldog új évet kívánok és sok örömöt a picivel!
Velem ott volt a párom végig. Nemhogy megundorodott volna tőlem, hanem jobban szeret mint valaha! Nekem csak pozitív véleményem van a közös szülésről. Nem beszélve arról, hogy nekem, is nagyon jó volt, hogy nem voltam egyedül, és így tényleg együtt csináltuk végig az egészet a fogantatástól a megszületésig.
Egy 3 hónpos kisfiú anyukája.
Jó, ha van melletted valaki, ugyanis a doki és a szülésznő folyamatosan jönni-menni fog, nem nézik végig az egész vajúdásodat.
A párod mit mond, ő mit szeretne?
Az enyém bent akart lenni, meg én is azt szerettem volna,ha bent van. Az ő babája is, nem veheted el tőle az élményt, ha ragaszkodik hozzá, hogy bent legyen.
Az én férjem azt mondta szülés után, hogy átértékeli magában a fájdalom fogalmát. És nem undorodik tőlem egyáltalán.
Az a férfi, aki a szülés miatt undorodik meg a feleségétől, az nem is szereti igazán.
Szerintem ezt gondold át még egyszer, beszéljétek meg a pároddal.
De egyedül semmiképpen ne legyél, inkább akkor keress valaki mást, barátnőt, testvért...
Minden jót, könnyű szülést kívánok!!
Szia!nekem a párom az előkészületeknél ott volt,míg be nem toltak a műtőbe,igaz én szerettem volna ha bejön,de rosszul volt,fal fehér,így anyu jött be,még ó hogy ott volt,mert el kellett altatni,éreztem mindent és fájt!
19 napos baba anyukája
szia
ha a vajúdásnál ott lesz, a végére már nem fog kimenni ezt elhiheted.nekem benn volt végig, császár lett a vége, oda is bejöhetett .jó hogy ott volt.
sok boldogságot
5hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!