Bocsi ha nem jó hejre írom. De válaszoltok ha tudtok?
2014. febr. 13. 18:28
11/13 anonim válasza:
Szia!
Én is 4,5 hónapja szültem.
Sajnos nekem is olyan hasam volt, mint Neked! Elég hamar visszahúzódott, de még mindig van:-( sajna 10kg felesleg is:,(
12/13 A kérdező kommentje:
Háát kedves utolsó mit nem adnék ha ilyen alakom lenne. :) de ilyen sose lessz, soha nem voltam vmi vékony erös a csontozatom. :D nekem 15 kg van rajtam amit mindenképp le szeretnék adni nyárig.
2014. febr. 14. 04:44
13/13 anonim válasza:
A fenét, semmi baj nincs sz alakoddal! Úgyis visszamegy! Én 2 hete viselek hasszorítót és látványos a változás:-)! Kis diéta mellé...:-)
70kg vagyok!! 171cm. 60szeretnék lenni. Igaz, 50voltam...de az csúnya!60kg a tuti;)
m
Nyárig van idő, szép lassan lemegy az! Nem kell playboy sztárrá alakulnunk;)
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!