Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bocsi ha nem jó hejre írom....

Bocsi ha nem jó hejre írom. De válaszoltok ha tudtok?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek ez kötényhas? Le lehet adni vagy csak a plasztika maradt?

2014. febr. 13. 18:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy 4 hónapja szültem több mint 4,5 kilós babát.
2014. febr. 13. 18:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem (remelem) le lehet ezt fogyni, nekem is ilyen a hasam szülés után :/
2014. febr. 13. 18:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Bízom benne mert visszataszítónak érzem magam!! :(
2014. febr. 13. 18:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

ha meglátnád az én hasamat, akkor tapsolva és sírva örülnél a sajátodnak.

nem voltam vékony testalkat sohasem, de a hasam mindig lapos volt, nagyon is. terhesség után pedig egy nagy lógó bőrtömeg maradt a hasam helyén. bár nem zavar, mert megérte. :)

szerintem ezt még le tudod adni, egy kis hasizom erősítés, hullahopp karikázás és meg is lesz a látszata.

2014. febr. 13. 18:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből meg lehet leadni, sok hasizommal, ki lehet próbálni a speed fittness is rá... De akkor is marad majd sajnos egy kis bor réteg, amit mar leadni állítólag nem lehet... Hanem vagy plasztika, vagy ha fiatal es szerencsés alkat vagy, akkor meg idővel magátol regeneralodik... D azért ne keseredj ék, meg nagyon az elején vagy es ebből meg nagyon sok leadhato, a végen csak tényleg kicsi megnyúlt bor marad...
2014. febr. 13. 18:42
 6/13 A kérdező kommentje:
S jó időkre szeretnêm leadni szóval van kb 3-4 hónapom reméllem sikerül. Köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 13. 18:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyjából így nézett ki a hasam, bár lehet, hogy nem volt ekkora, mert nem vagyok nagyon hasra hízós típus, de a bőröm nagyon megnyúlt, és volt feleslgesem is azért, és vannak striáim is bőven. A lényeg, hogy lassú, egészséges fogyással a zsírréteget szépen lefaragtam magamról és a bőrnek is volt ideje visszahúzódni, így most szép hasam van ismét :)

Szóval lassú fogyással (max heti 0,5-1 kg, tehát nagyon nem koplalás!) aerob mozgással (szobakerékpár, gyors gyaloglás, lassú kocogás, lépcsőzőgép-én azzal csináltam) szép eredményt lehet elérni. Nekem 15 kg lement úgy, hogy volt 2 hónap, amikor nagyon figyeltem (a táplálkozás a leglényegesebb, ajánlom a kaloriabazis.hu-t és is így fogytam, plusz heti 3 -4 alkalommal 50-60 perc mozgással), aztán amikor már szép látványos volt az eredmény, (-8 kg) volt még két lazább hónap, így összesen 15 kg ment le...

Szóval kesergésre nincs okod, csak szépen lassan kell leadni a felesleget, hogy a bőr szépen vissza tudjon húzódni!

Nekem is 4 kg fölötti volt a lányom egyébként, hatalmas pocakom volt, már 7 hónaposan küldtek volna az emberek szülni :)

2014. febr. 13. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Menj el egy plasztikai sebészhez, sok helyen a konzultáció ingyenes. Ő megmondja, hogy érdemes-e műteni.
2014. febr. 13. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
még csak 4 hónapja szültél, ez még fog sokat javulni szerintem, nekem egy évre a szülésre állt vissza a hasam.
2014. febr. 13. 20:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Mindent megteszek hogy lemenjen. :)
2014. febr. 13. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!