Bocsi ha nem jó hejre írom. De válaszoltok ha tudtok?
ha meglátnád az én hasamat, akkor tapsolva és sírva örülnél a sajátodnak.
nem voltam vékony testalkat sohasem, de a hasam mindig lapos volt, nagyon is. terhesség után pedig egy nagy lógó bőrtömeg maradt a hasam helyén. bár nem zavar, mert megérte. :)
szerintem ezt még le tudod adni, egy kis hasizom erősítés, hullahopp karikázás és meg is lesz a látszata.
Nekem is nagyjából így nézett ki a hasam, bár lehet, hogy nem volt ekkora, mert nem vagyok nagyon hasra hízós típus, de a bőröm nagyon megnyúlt, és volt feleslgesem is azért, és vannak striáim is bőven. A lényeg, hogy lassú, egészséges fogyással a zsírréteget szépen lefaragtam magamról és a bőrnek is volt ideje visszahúzódni, így most szép hasam van ismét :)
Szóval lassú fogyással (max heti 0,5-1 kg, tehát nagyon nem koplalás!) aerob mozgással (szobakerékpár, gyors gyaloglás, lassú kocogás, lépcsőzőgép-én azzal csináltam) szép eredményt lehet elérni. Nekem 15 kg lement úgy, hogy volt 2 hónap, amikor nagyon figyeltem (a táplálkozás a leglényegesebb, ajánlom a kaloriabazis.hu-t és is így fogytam, plusz heti 3 -4 alkalommal 50-60 perc mozgással), aztán amikor már szép látványos volt az eredmény, (-8 kg) volt még két lazább hónap, így összesen 15 kg ment le...
Szóval kesergésre nincs okod, csak szépen lassan kell leadni a felesleget, hogy a bőr szépen vissza tudjon húzódni!
Nekem is 4 kg fölötti volt a lányom egyébként, hatalmas pocakom volt, már 7 hónaposan küldtek volna az emberek szülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!