Normális, ha nem félek a szüléstől?
én sem féltem, hanem izgatottan vártam. engem is próbáltak ijesztgetni, de nem érdekelt, mert tudtam, hogy fájni fog valamennyire, de attól még, mert neki X éve ez és ez volt, nekem miért lenne az?
és bár nem volt szupergyors, egész éjszaka vajúdtam, de minden úgy alakult, ahogy én szerettem volna. :) semmi beavatkozás, semmi metszés/repedés, kádban szülés mécsesekkel.. :) persze ehhez nyilván szerencsém is volt (meg megbízható szülésznőm és dokim), de szerintem az is számít, hogy állunk hozzá. :)
Teljesen normális. Ne is hagyd magad befolyásolni, elrettenteni, a szülés-születés az élet csodája, teljesen természetes dolog (ha hagyják és nem avatkoznak feleslegesen közbe).
Csak így tovább :)
1-nél nagyon nem féltem- mivel az ember nem is tudja, mitől is fél valójában?? Hiába mondja más, hogy nála mi volt, amig át nem éled, nem tudod igazán.
2-nál csak pár hétig volt bennem para, aztán lenyugodtam és nagyon vártam
3-nál pedig a +teszt után csak azt vártam, mikor leszünk már a szülőszobán!!
Hozzáteszem, mind a három szülésem nagyon jól sikerült. A harmadik volt az igazi álomszülés, minden úgy történt ahogy szerettem volna!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!